Facebook Pixel Παντελίδης: Δεν θα πιστεύετε πόση ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε σε Αρναούτη-Κυριάκου!
Life
| 2016-04-03 16:39:00

Παντελίδης: Δεν θα πιστεύετε πόση ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε σε Αρναούτη-Κυριάκου!

Παντελίδης: Δεν θα πιστεύετε πόση ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε σε Αρναούτη-Κυριάκου!

Υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το ποιος ήταν οδηγός το μοιραίο βράδυ;

Μπορεί η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις στο άψυχο σώμα του Παντελή Παντελίδη να ήταν ιδιαίτερα υψηλή, εξαπλάσια όπως την χαρακτήρισε ο Ιαβέρης, όμως το ίδιο υψηλές τιμές έδειξαν και οι εξετάσεις που έγιναν και στις δύο κοπέλες που ήταν συνεπιβάτιδες στην κούρσα θανάτου εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, δηλαδή στη Μυρσίνη Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Θέματος, οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει, όπως και ο τραγουδιστής, μεγάλες ποσότητες αλκοόλ εκείνο το βράδυ, κάτι που σημαίνει ότι δεν είχαν ούτε έλεγχο συνείδησης, ούτε έλεγχο λογικής.

Όπως ακριβώς συνέβη και για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, γι' αυτό και με λιτή ανακοίνωσή του ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαµπος Λυκούδης, εξέφραζε ανοιχτά επιφυλάξεις για το αν ο τραγουδιστής οδηγούσε το αυτοκίνητο, ή όχι. Κάτι όμως που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα όσα υποστήριξαν με τις πραγματογνωμοσύνες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και τα αποτελέσµατα των δειγµάτων DNA που πάρθηκαν από το τιμόνι και υποδείκνυαν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο τραγουδιστής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags