Facebook Pixel Σοβαρή μαφία η FIFA ενάντια στην ελληνική μαφία της πλάκας
| 2016-04-06 09:54:00

Σοβαρή μαφία η FIFA ενάντια στην ελληνική μαφία της πλάκας

Σοβαρή μαφία η FIFA ενάντια στην ελληνική μαφία της πλάκας

Δεν γίνεται χωρίς μαφιόζικη κουλτούρα να έχει τον έλεγχο της παράνομης πορνείας η οργάνωση που κονομάει απ' αυτό το «πρότζεκτ», την πουτανιά. Αναλύει στον SportDog ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας.

Το ίδιο και η συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Η εγκληματικότητα είναι προϊόν των αναγκών του κόσμου. Το κράτος π.χ. απαγορεύει το μπαρμπούτι, τι θα κάνει εκείνος που κάνει κέφι να ρίξει τις ζαριές του στην κουβέρτα;

Τον περιμένει η αξιόπιστη σε καθαρό παιχνίδι και ασφάλεια μπαρμπουτιέρα που συνεργάζεται και έχει την κάλυψη της αστυνομίας.

Το ποδόσφαιρο, μια ασυναγώνιστη λαϊκή διασκέδαση, και πάμφθηνη σε κόστος για τον πελάτη, είναι αδύνατον να λειτουργήσει διαδικαστικά σε παγκόσμιο επίπεδο με πολυεθνικές εταιρείες, όπως π.χ. το σινεμά και η μουσική. Έτσι, στη θέση ενός ανέφικτου διακρατικού οργάνου γεννήθηκε η FIFA, η διεθνής συνομοσπονδία με μέλη τις εθνικές ομοσπονδίες σ' όλο τον πλανήτη.

Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε σε βιομηχανία. Τα τελευταία 40-50 χρόνια οι τζίροι αυξάνονται με ρυθμούς ταχύτατους, διότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο προσφέρεται επικοινωνιακά για κάθε εμπορικό brandname της γης.

Ήταν επόμενο να στηθεί μια νόμιμη μαφία στην FIFA, που έχει «τα πνευματικά δικαιώματα» του ποδοσφαίρου και την αποκλειστικότητα στη διαχείριση των διοργανώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, το ίδιο η UEFA στην Ευρώπη.

Μπίζνες κάνει η FIFA. Πακέτα μετράει. Και το μαγαζί, το μαφιόζικο, έχει εξουσία και δεν θα επιτρέψει να της κουνηθεί κάποιος της πλάκας υφυπουργός από χώρα που έχει γελοιοποιήσει τον γκαγκστερισμό.

Υπάρχει, λέει, εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αστείο. Το πως δουλεύει αυτή η εγκληματική οργάνωση είναι το αστείο. Για να μη ξεχνιόμαστε, επί εποχής Παράγκας ο αρχηγός της ήταν δακτυλοδεικτούμενος απ' όλους και ο ίδιος δεν αρνούνταν την ιδιότητα του παραγκάρχη. Και έβγαινε στην τηλεόραση και έδινε συμβουλές στις ομάδες πως πρέπει να είναι οργανωμένη μια σύγχρονη ΠΑΕ.

Όπως δεν κατέληξε στη φυλακή ΟΥΤΕ ένας από το συνδικάτο του εγκλήματος της Παράγκας, έτσι και από την εγκληματική οργάνωση του σήμερα ΟΥΤΕ ένας έχει τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη.

Το πιο αστείο. Να κατηγορεί ο υφυπουργός αθλητισμού την ΕΠΟ από τη μία και από την άλλη το κράτος να μην ακουμπά την εγκληματική οργάνωση. Λες και η ΕΠΟ είναι η... ισχυρή, αυτή που διαχειρίζεται την εγκληματική οργάνωση.

Ενώ συμβαίνει το άλλο, η λαμογιάρικη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, εντελώς δημοκρατικά, γεννά και συντηρεί και την όποια διοίκηση της ΕΠΟ, όπως και την εγκληματική οργάνωση.

Πώς, λοιπόν, πάει να τα βάλει με την FIFA ο Κοντονής Σταύρος, ο πολιτικά εκφραστής μιας λαμογιάρικης χώρας, μιας αναξιόπιστης κοινωνίας που βολεύεται με μια κωμική μαφία στο ποδόσφαιρο.

Πώς αντέδρασε ο Τσίπρας τη στιγμή που πρωτάκουσε για τον κίνδυνο του grexit, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags