Facebook Pixel Τον θέλουν! Είπαν "όχι" σε 2,8 μύρια στον ΠΑΟΚ!
| 2016-04-06 18:30:00

Τον θέλουν! Είπαν "όχι" σε 2,8 μύρια στον ΠΑΟΚ!

Τον θέλουν! Είπαν "όχι" σε 2,8 μύρια στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος πάνω του και, ήδη, έχει απορρίψει σημαντική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν χωρίς να ικανοποιηθούν πλουσιοπάροχα.

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του "ασπρόμαυρου" ρόστερ και οι εμφανίσεις του έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή του στην Τούμπα.

Όπως αποκαλύπτει η "Μetrosport", ο Λούμπος Μίχελ έχει αναλάβει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έτσι ώστε να παραμείνει ο Σλοβάκος άσος στην Θεσσαλονίκη και να υπάρξουν σε νέα βάση τυχόν συζητήσεις για ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Πάντως, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει, ήδη, πρόταση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μακ (την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο), καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του συλλόγου, ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ποτέ με ένα τέτοιο ποσό.

Από την πλευρά του ο Μακ δεν δείχνει να βιάζεται και περιμένει την συμμετοχή του στο Euro της Γαλλίας, που ενδέχεται να του φέρει πολλές και σπουδαίες προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πλάκα κάνεις! Πόσα ζητάνε για Μπακασέτα; Πόόόσα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags