Facebook Pixel Έχασε την αποθέωση ο Μπακασέτας!
| 2016-04-09 18:36:00

Έχασε την αποθέωση ο Μπακασέτας!

Έχασε την αποθέωση ο Μπακασέτας!

Ποιά εμπειρία θα αργήσει να ζήσει ο παιχταράς του Πανιωνίου, τον οποίο έχουν βάλει στο μάτι οι μεγάλοι της Super League.

Ο Τάσος Μπακασέτας θα αποτέλεσει αναμφισβήτητα το πιο καυτό όνομα της μεταγραφικής περιόδου. Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Ήδη η περίπτωσή του φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ καθημερινά, ενώ το Σάββατο ο σκύλος σας ενημέρωσε ποιά ομάδα έχει προβάδισμα έναντι των άλλων μνηστήρων.

Είναι γνωστό, ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τρέφει κιτρινόμαυρα αισθήματα. Στην πιάτσα το γνωρίζουν οι πάντες, ότι από μικρός ήταν οπαδός της ΑΕΚ, την οποία ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Όπως καταλαβαίνετε, ο “Μπάκα” έχασε την αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, αφού η ομάδα του Δικέφαλου αετού είναι τιμωρημένη (2 αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα επεισόδια στο Περιστέρι).

Βέβαια οι ΑΕΚτζήδες θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, στα πλέι οφ, αν οι “κυανέρυθροι” κερδίσουν την έφεση και πάρουν άδεια για τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως οι αποθεώσεις δεν επηρεάζουν πάντα μεταγραφές... Δυστυχώς για τους Ενωσίτες στη μετακίνηση του Μπακασέτα λόγο έχει και ο Πανιώνιος, ο οποίος θα κοιτάξει να τον δώσει στην ομάδα που θα τα σκάσει χοντρά και την οποία σας αποκάλυψε ο σκύλος στο σημερινό του ρεπορτάζ. Εκτός και αν η διοίκηση της Ένωσης καταφέρει και τον κλέψει όπως έκανε στα μέσα της δεκαετίας με τον Χρήστο Κωστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags