Facebook Pixel Βασικός Ολυμπιακού: "Δεν θέλω να φύγω, θέλω να παραμείνω"
| 2016-04-09 20:14:00

Βασικός Ολυμπιακού: "Δεν θέλω να φύγω, θέλω να παραμείνω"

Βασικός Ολυμπιακού: "Δεν θέλω να φύγω, θέλω να παραμείνω"

Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό εξέφρασε "ενδεκαδάτος" παίκτης των πρωταθλητών, τονίζοντας παράλληλα ότι ο μεγάλος στόχος της επόμενης χρονιάς είναι να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο στην κάμερα της Nova:

Για το ποιο είναι το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Ολυμπιακού: «Το μυστικό είναι η πολλή καλή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Πολύς κόσμος πίστευε ότι μετά τον Ιανουάριο θα έπεφτε η απόδοσή μας και θα είχαμε χειρότερα αποτελέσματα, όμως αποδείξαμε το αντίθετο. Αποδείξαμε ότι η ομάδα είναι πολλή δυνατή και δούλευε πολύ καλά για να βελτιώνεται ώστε να συνεχίσει την καλή πορεία και τα καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι για τη φετινή σεζόν, τόσο οι παίκτες όσο και η ομάδα».

Για το πως εξηγεί τα καλά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου: «Όλοι οι παίκτες έχουν τις φιλοδοξίες τους και όλοι θέλουν να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά έως τώρα και δεν υπήρχε λόγος να σταματήσουμε εκεί την προσπάθεια. Παρέμεναν πολλά παιχνίδι μέχρι το τέλος και όλοι οι παίκτες θέλαμε να τιμήσουμε τη φανέλα και την ομάδα στην οποία αγωνιζόμαστε και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, με σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα παιχνίδια που απομένουν».

Για τη σχέση του με τον κόσμο και την αναγνώριση προς το πρόσωπό του: «Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός πως τις προηγούμενες σεζόν είχα παίξει περισσότερα παιχνίδια, φέτος αισθάνθηκα πιο κοντά στον κόσμο της ομάδας. Νομίζω ότι όλοι εκτίμησαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι και πως πάντα τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παλεύω για την ομάδα μου, σέβομαι τη φανέλα που φοράω και είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω νιώσει την αγάπη του κόσμου, την αγάπη των συμπαικτών μου, της διοίκησης και γενικά του συλλόγου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχει αναγνωριστεί η αξία και η προσπάθειά μου. Θα συνεχίσω να προσπαθώ το ίδιο και να τα δίνω όλα μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου».

Για το τι επιθυμεί τη νέα χρονιά: «Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Να κερδίσω και του χρόνου το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και γενικά οτιδήποτε διεκδικούμε αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν κρύβω βέβαια ότι περισσότερο επιθυμώ να συνεχίσουμε καλύτερα στην Ευρώπη. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να πηγαίνει πιο μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που έχει τον κόσμο στο πλευρό της είτε εντός είτε εκτός έδρας, μια ομάδα με μεγάλη δύναμη που αξίζει να πηγαίνει πιο μακριά».

Για το αν αισθάνεται ότι θα παραμείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό: «Εγώ έχω δείξει τις προθέσεις μου και έχω ξεκαθαρίσει ότι η επιθυμία μου είναι να παραμείνω και του χρόνου στην ομάδα. Όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμφωνούν και να επιθυμούν το ίδιο. Αγαπάω τον σύλλογο, αγαπάω τη χώρα και θέλω να παραμείνω εδώ, όμως θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές. Στην περίπτωση που δεν συνεχίσω στον Ολυμπιακό θα ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου, όμως η βασική επιθυμία μου είναι να μείνω εδώ».

Για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: «Ναι, είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει εκεί. Όμως, επιθυμώ φέτος να πάμε στην έδρα του Παναιτωλικού, να παίξουμε καλά και με σεβασμό στην ομάδα αυτή η οποία παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags