Facebook Pixel Ήττα-σοκ για Μπάρτσα στο "Ανοέτα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-09 23:19:00

Ήττα-σοκ για Μπάρτσα στο "Ανοέτα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα-σοκ για Μπάρτσα στο "Ανοέτα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με γκολ του νεαρού Ογιαρθάμπαλ στο 5` νίκησε 1-0 τους "μπλαουγκράνα" και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα!

Η δεύτερη σερί ήττα της Μπαρτσελόνα ανοίγει ξανά τη μάχη για το πρωτάθλημα, αφού οι Καταλανοί είναι πλέον στο -3 από την Ατλέτικο και στο -4 από τη Ρεάλ! Για 4η σερί χρονιά η Σοσιεδάδ νίκησε (1-0) την Μπαρτσελόνα στο "Ανοέτα"!

Το γρήγορο γκολ του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ με μία απίθανη κεφαλιά - προσευχή (5’, 1-0) άλλαξε όλο το σενάριο του ματς, με την ομάδα του Σαν Σεμπστιάν να φέρνει όλο το παιχνίδι στα μέτρα της και να κλείνεται μαζικά πίσω!

Συν τοις άλλοις για να μείνει η Μπαρτσελόνα στο μηδέν (ακόμα κι αν παίζει με τα… τρίτα) χρειάζεται πάντα ένας τερματοφύλακας σε βραδιά - καριέρας. Ο σούπερ ταλαντούχος Αργεντινός, Χερόνιμο Ρούγι κυριολεκτικά κατέβασε ρολά (ειδικά η απογείωση του στο 55’ σε σουτ του Ινιέστα στο παραθυράκι είναι απίθανη) και απέδειξε ότι είναι για μεγάλη ομάδα.

Νεϊμάρ και Μέσι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Χερόνιμο Ρούλι, ενώ ούτε η είσοδος του Ιβάν Ράκιτιτς βοήθησε τους Καταλανούς στη δημιουργία. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και μετά από 39 σερί παιχνίδια δίχως ήττα, οι "μπλαουγκράνα" έχασαν για δεύτερη φορά σε τρεις αγώνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags