Facebook Pixel ΠΑΣ... για πλέι οφ!
| 2016-04-10 21:26:00

ΠΑΣ... για πλέι οφ!

ΠΑΣ... για πλέι οφ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με πρωταγωνιστή τον Μανιά κέρδισε τον Πλατανιά, ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και ελπίζει να μην πάρει άδεια ο Πανιώνιος για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, προκειμένου να παίξει στα playoffs. Και μαθηματικά εκτός 5άδας η ομάδα της Κρήτης.

Ήταν το ματς της ημέρας- τουλάχιστον από βαθμολογικής απόψεως: από τη μία, ο γηπεδούχος ΠΑΣ ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για συμμετοχή στα playoffs (έχοντας το μυαλό στο γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν πήρε, για την ώρα, άδεια) κι από την άλλη ο Πλατανιάς, ο οποίος στόχευε μόνο στη νίκη για να γλυκοκοιτάξει προς την πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και μόλις στο 5΄ είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όμως το πλασέ του Μιλούνοβιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Περιστερίδη. Στο 18' και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ύψωσε ανθρώπινο τείχος, καθώς μπλόκαρε την μπάλα μπροστά από τον Ανγκούλο.

Στο 25΄, όμως, ο ΠΑΣ πήγε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά: ο Τζημόπουλος με ωραία κάθετη βρήκε τον Ίλιτς, ο τελευταίος σέντραρε και ο Μανιάς από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Πλατανιάς μετά την ψυχρολουσία του 1-0 αντέδρασε, συνέχισε να έχει την κατοχή και πίεσε για την ισοφάριση, όμως στο 37΄ ο Περιστερίδης είπε και πάλι «όχι» (στο σουτ του Ντίνα αυτή τη φορά).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο: με μίνι- σόου του κίπερ των Ιωαννίνων. Ο Μιλούνοβιτς στο 53΄ έκανε το ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Περιστερίδης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν, όμως Ντίνας δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στο 72΄ και πάλι ο Ντίνας πλησίασε την ισοφάριση, όμως η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε μακριά την μπάλα και έπειτα επικράτησε γενική συσκότιση, καθώς τα μισά φώτα στους «Ζωσιμάδες» παρέδωσαν πνεύμα και το ματς διεκόπη για σχεδόν μισή ώρα.

Όταν ξανάρχισε, ο Μανιάς βρήκε και πάλι το φως του: γρήγορη αντεπίθεση στο 85΄, ο Ηλιάδης γύρισε στο Μανιά και ο επιθετικός τους ΠΑΣ «σκότωσε» τον Σωτηρίου, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ σήμερα και «έγραψε» το τελικό 2-0.

Μ' αυτή τη νίκη τα Γιάννινα ανέβηκαν στους 39 βαθμούς, προσπερνώντας τον Πλατανιά και διατήρησαν τις (όποιες) ελπίδες τους για συμμετοχή στα playoffs.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags