Facebook Pixel Απάντηση του Κολοβού στον Σίλβα με ...μεταγραφάρα!
| 2016-04-13 11:45:00

Απάντηση του Κολοβού στον Σίλβα με ...μεταγραφάρα!

Απάντηση του Κολοβού στον Σίλβα με ...μεταγραφάρα!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να «φάει» στο τέλος της χρονιάς τον Έλληνα εξτρέμ, ωστόσο ο παίκτης ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ομάδα του που θα προκαλέσει αίσθηση!

"Τελειωμένος" θεωρείται από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει τον παίκτη κι αυτό φάνηκε από το τελευταίο ματς των Ερυθρολεύκων στο Αγρίνιο, όταν ο Πορτογάλος αποφάσισε να μην πάρει στην αποστολή, αντί του τραυματία Ντουρμάζ, τον Έλληνα εξτρέμ, αλλά τον νεαρό Τσιμίκα.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών είναι απογοητευμένος από τον παίκτη λόγω της συμπεριφοράς που δείχνει στις προπονήσεις.

Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Κολοβός έχει αντιληφθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα το καλοκαίρι και γι΄ αυτό προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας άσος δε θέλει να παραχωρηθεί ξανά δανεικός σε κάποια μικρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όπως συνέβη κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να ψάχνεται για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να το βρει ομάδα στη Γερμανία. Όπως λέγεται, ο παίκτης υπάρχει στη λίστα ομάδων της Μπουντεσλίγκα και θα επιχειρήσει αυτό το καλοκαίρι να "χτυπήσει" τη μεγάλη μεταγραφή!

Με αυτό τον τρόπο, βέβαια, θα προσπαθήσει να αποδείξει στον Μάρκο Σίλβα ότι κακώς τον άφησε να φύγει και πως άξιζε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαντάει με "βόμβες" ο Μαρινάκης! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags