Facebook Pixel «Πάτερ... φαμίλιας ο Σαββίδης»
| 2016-04-14 20:10:00

«Πάτερ... φαμίλιας ο Σαββίδης»

«Πάτερ... φαμίλιας ο Σαββίδης»

Ποιός παράγοντας του ΠΑΟΚ έδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό στον ιδιοκτήτη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Μέλι για τον Ιβάν Σαββίδη έσταξε ο Αντώνης Τσαλόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «μεγάλο come back».

Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει τη μεγάλη βοήθεια που δίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, χαρακτηρίζοντάς τον «πάτερ-φαμίλια και πρόεδρο των προέδρων».

Πέρα απ’ αυτό, επιβεβαίωσε ότι ο Σαββίδης τους αποκάλυψε επίσκεψη στο σπίτι του Μαρινάκη, αρνούμενος ωστόσο να πει περισσότερα για το περιεχόμενο της κουβέντας τους.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για τις μεταπτώσεις στην πορεία του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Τα συναισθήματα ήταν ποικίλα. Πάντα υπήρχε η ελπίδα και η εμπιστοσύνη στην ομάδα, αλλά μια φορά στο Λιγκ Καπ και άλλη μια στο Κύπελλο, ενώ ήμασταν κοντά στη βρύση, τελικά δεν ήπιαμε νερό. Μετά από αυτά δεν μας έμενε κάτι άλλο από το να κάνουμε το come back.

Αυτό το διάστημα δοκιμάστηκαν οι σχέσεις ομάδας, φιλάθλων διοίκησης. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε όμως. Νομίζω ότι καλύτερη ομάδα, από την άποψη του συνόλου χωρίς τα μεγάλα ονόματα, την έχει ο Ολυμπιακός. Σαν μονάδες όμως την έχει ο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάτε όμως ότι η δική μας ομάδα φτιάχτηκε τον Ιανουάριο και χρειάστηκε χρόνο. Αυτός ο χρόνος μας έφθειρε και μας δημιούργησε προβλήματα».

Για τις αλλαγές στην ομάδα που κέρδισε πέρυσι το νταμπλ: «Έγιναν λάθος κινήσεις γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ομάδα που κερδίζει το νταμπλ την ενισχύεις ακόμα περισσότερο και κρατάς τουλάχιστον το τεχνικό τιμ. Το θέμα τώρα είναι να μην παραμυθιαστούμε. Να μην πάθουμε ό,τι και η ομάδα μπάσκετ με τον Φάρο Κερατσινίου. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σοβαροί».

Για το άψογο κλίμα στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό παρά τον πολύ κόσμο στην Πυλαία: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το παιχνίδι της Δευτέρας το χάσαμε. Τότε είναι που υπάρχουν τα παρατράγουδα και όχι όταν νικάς».

Για το αν θα παίξει και του χρόνου στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ: «Η Ευρώπη μας κόστισε και οικονομικά φέτος, αλλά και από άποψη κούρασης και συγκέντρωσης. Θα το δούμε και με τον προπονητή, αλλά δεν μπορώ τώρα να απαντήσω αν η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη, σε περίπτωση φυσικά που κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για τη συνάντηση των παραγόντων μετά το παιχνίδι: «Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε μαζί στην αίθουσα των VIP για να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τη νίκη. Έγιναν διάφορες συζητήσεις. Για μας ο κύριος Σαββίδης είναι ο πάτερ φαμίλιας, ο πρόεδρος των προέδρων. Ο άνθρωπος που θα πάει όλον τον σύλλογο μπροστά. Έγινε μια συζήτηση για το εισιτήριο της Δευτέρας που ήταν 15 ευρώ και μας είπε να το βάλουμε 10 και θα κάλυπτε εκείνος τη διαφορά. Και με άλλους τρόπους βοηθάει όμως. Για παράδειγμα κλείσαμε να κατέβουμε στη Σύρο με τσάρτερ και αυτό έγινε με την εταιρεία που συνεργάζεται η ΠΑΕ».

Για το αν αληθεύει ότι ο Σαββίδης τους αποκάλυψε επίσκεψή του στο σπίτι του Μαρινάκη: «Ναι, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ. Είναι θέματα του ποδοσφαίρου αυτά. Όντως είπε ότι συναντήθηκαν με τον κ. Μαρινάκη, αλλά δεν θα ήθελα να εμπλακώ. Αυτά που έχουν βγει είναι όντως αυτά που ειπώθηκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags