Facebook Pixel Άλωσε το “Στάμφορντ Μπριτζ” η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-16 21:38:00

Άλωσε το “Στάμφορντ Μπριτζ” η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλωσε το “Στάμφορντ Μπριτζ” η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να σημειώνει χατ τρικ, οι “πολίτες” διέλυσαν την Τσέλσι με 3-0.

Με... φόρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε την Τσέλσι με 3-0 μέσα στο Λονδίνο! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο “Κουν” Αγκουέρο, ο οποίος πέτυχε και τα 3 γκολ της νίκης.

Τα δυο πρώτα γκολ των πολιτών σημειώθηκαν σε αντεπιθέσεις. Το πρώτο ήρθε στο 33' με τους Ντε Μπρόινε και Αγκουέρο να φεύγουν στο ανοιχτό γήπεδο, τον πρώτο να σερβίρει και τον δεύτερο να εκτελεί με υπέροχο πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Παρόμοιο σκηνικό και στο 54' με τους παίκτες της Σίτι να φεύγουν στην κόντρα και τον Αγκουέρο να παίρνει την ασίστ από το Νασρί αυτή τη φορά και να νικά τον Κουρτουά σε τετ α τετ.

Ο Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε το χατ τρικ λίγο πριν το τέλος του ματς και συγκεκριμένα στο 80'. Ο Κουρτουά ανέτρεψε τον Φερναντίνιο εντός περιοχής και αποβλήθηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος νίκησε το νεοεισελθόντα Μπέγκοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μάντσεστερ σκαρφάλωσε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς ξεπερνώντας κατά έναν την Άρσεναλ, η οποία έχει αγώνα λιγότερο (παίζει αύριο με την Κρίσταλ Πάλας). Από την πλευρά της, η Τσέλσι παρέμεινε στη 10η θέση με 44 βαθμούς.

Δείτε τα γκολ και την αποβολή της αναμέτρησης: 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags