Facebook Pixel Γιορτινό ταμείο από SportDog!
| 2016-04-26 13:38:00

Γιορτινό ταμείο από SportDog!

Γιορτινό ταμείο από SportDog!

Διάβασε τις επιλογές του Γιώργου Γεράνιου για να πας ταμείο!

Γειά χαρά παίδες! Και η κυριακή έκλεισε με θετικό πρόσημο όπως ακριβώς και το σάββατο, οι δύο ημέρες κλείσανε με 5/7 εκτιμήσεις και συνολικά το διήμερο έγραψε στο ταμπλό 10/14 κερδοφόρα tips, με αποτέλεσμα να ανέβουν τα ποσοστά του απριλίου. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο μέχρι το τέλος του μήνα για να κάνουμε ταμείο συνολικό. Χαλαρό το πρόγραμμα σήμερα, παραθέτω τις επιλογές που βγήκαν από την διαλογή μου. Καλή επιτυχία..

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΑΜΠΑΡΜΠΙ G/G 1,55 (στον Stoiximan)

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων στην αρχή του πρωταθλήματος είναι η επιθετική διάθεση και τα πολλά αμυντικά κενά που έχουν στα μετόπισθεν. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Από την άλλη μεριά η φιλοξενούμενη Χάμαρμπι έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από την σημερινή της αντίπαλο και βρίσκει δίχτυα και αυτή με την σειρά της ανελλιπώς. Δεν νομίζω να εξουδετερωθούν και λογικά θα επιβεβαιθεί το αμφίτερμα.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ G/G 1,83 (στον Stoiximan)

Μετά την νίκη της επί της Λέιτον έστω και με το φτωχό 1-0 η Γούιμπλετον έχει εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή της στα πλέι οφ και συνεχίζει την ακάθεκτη πορεία της, καθώς μετρά 5 διαδοχικές επιτυχίες. Η Πόρτσμουθ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, διατηρώντας ένα προβάδισμα 6 βαθμών από την Κέμπριτζ. Εκτός έδρας έχει συμπαθητική συγκομιδή και έχει επιβεβαίωσει 17 φορές στα 21 ταξίδια τα εκατέρωθεν τέρματα. Μπορεί να σκοράρουν σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι τους αλλά και να δεχτούν τέρμα από μία ομάδα που έρχεται με φόρα και έχει πολύ καλή ψυχολογία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1Χ 5,00 / 3,70
OVER 2,5 1,93 (στον Stoiximan)

Ξεφτιλίστηκαν οι αποδόσεις χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, από την στιγμή που το ματς είναι αδιάφορο και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρους στόχους. Το διπλό άνοιξε στο 3,00 και τώρα πλέον παίζεται στο 1,57, συνεπώς υπάρχει πεδίο ενασχόλησης για την κόντρα με τις τιμές να είναι δυσανάλογες με την σπουδαίοτητα του παιχνιδιού. Οι Σέρρες αγνοούν την νίκη εντός έδρας για 2 μήνες και εκτιμώ πως θα δουν το ματς πιο σοβαρά από τους ξενερωμένους Λαμιώτες, οι οποίοι χάσανε οποιαδήποτε ελπίδα είχαν για άνοδο την περασμένη εβδομάδα. Πολύ πιθανό να σκοράρουν αμφότεροι και να δούμε και ανοικτό παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει σκοπιμότητα ούτε κίνητρο.

του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags