Facebook Pixel Τρελό σενάριο: «Ο Μαρινάκης φέρνει Πογιέτ»!
| 2016-04-27 18:30:00

Τρελό σενάριο: «Ο Μαρινάκης φέρνει Πογιέτ»!

Τρελό σενάριο: «Ο Μαρινάκης φέρνει Πογιέτ»!

ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο των Άγγλων, οι οποίοι έχουν και φωτογραφία ντοκουμέντο. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακό και τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τον Γκουστάβο Πογιέτ ψηλά στη λίστα της ως έναν από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι γνωστό. Οι Άγγλοι όμως, όπως συνηθίζουν, πήγαν το θέμα σε… άλλο επίπεδο εμπλέκοντας στην υπόθεση και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Nottinghampost.com» υποστηρίζει πως εφόσον η τοπική ομάδα θέλει τον Ουρουγουανό και ταυτόχρονα έχουν ακουστεί φήμες ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στον σύλλογο, τότε θα μπορούσε να γίνει το «δύο σε ένα». Δηλαδή, ο Μαρινάκης να εκμεταλλευτεί τη γνωριμία(;) του με τον Πογιέτ από το ελληνικό πρωτάθλημα και να μεσολαβήσει ώστε να φέρει τον Ουρουγουανό στον πάγκο της Νότιγχαμ!

Αναλυτικά, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Η πρόταση ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ανάμεσα σε αυτούς που μιλάει ο Ελ Χασάουι για μια πιθανή επένδυση, σε συνδυασμό με την πρόσφατη αποχώρηση ενός άλλου ισχυρού υποψήφιου, του Γκας Πογιέτ, από ένα άλλο ελληνικό κλαμπ, την ΑΕΚ, το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάδι στις φλόγες αυτής της φωτιάς».

Ωστόσο, το παραπάνω σενάριο μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με την πραγματικότητα, αφού στον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει πολλάκις τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Μαρινάκη για επένδυση στη Νότιγχαμ.

Πάντως, ο Κουβετιανός ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να βρίσκεται στο Ηρώδειο, γεγονός που πυροδοτεί τις φήμες πως… όλο και κάτι μπορεί να ετοιμάζει στην Ελλάδα!

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με αυτόν θα γκρεμίσει το "Καραϊσκάκη" ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags