Facebook Pixel Κίνηση Σαββίδη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες!
| 2016-04-30 14:00:00

Κίνηση Σαββίδη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες!

Κίνηση Σαββίδη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες!

Ο Ιβάν «δέχεται πιέσεις» να ρίξει χρήμα για μία μεταγραφή που θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη. Διαβάστε ποιος είναι και γιατί η περίπτωσή του είναι τόσο δύσκολη.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς μετά τα όσα έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την κοινή απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, που ήταν μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο.

Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες δύο ημέρες στον Δικέφαλο ασχολούνται πάρα πολύ με το βόλεϊ και ήδη υπάρχουν κινήσεις, ώστε να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, παρότι η κατάσταση οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κάπως έτσι προέκυψαν και οι πρώτες «κρούσεις» στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παρακολούθησε στενά την πορεία της ομάδας, ενώ στα ματς με τον Ολυμπιακό βρέθηκε και στο γήπεδο!

Αυτό λοιπόν που θέλουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, είναι να τους στηρίξει οικονομικά ο Σαββίδης, ώστε να κάνουν και πάλι το μεταγραφικό… μπαμ. Μάλιστα, ο στόχος τους είναι ένας και γνωστός. Ο Ρολάντο Σεπέδα!

Ο Κουβανός διαγώνιος, που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και απέδειξε στο γήπεδο τι παικταράς είναι, φεύγει άμεσα για ομάδα της Κορέας, ενώ στην συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα και παραμένει άγνωστο αν θα γυρίσει.

Ο ίδιος είπε σχετικά: «Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου. Προς το παρόν έχω άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού θα δοκιμαστώ στην Κορέα και κατόπιν θα ενσωματωθώ στην Εθνική Κούβας για να παίξουμε στο Παγκόσμιο Λιγκ και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι στο μέλλον θα μου άρεσε πολύ να ξαναφορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να παίξω πάλι μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο»!

Αυτό λοιπόν που θέλουν από τον Σαββίδη, είναι να …βοηθήσει, ώστε να δώσουν στον Σεπέδα ένα συμβόλαιο πολύ καλό, το οποίο και θα τον πείσει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει να αγωνίζεται εδώ, τουλάχιστον για μία ακόμα σεζόν. Άλλωστε του αρέσει η πόλη, του αρέσει η ομάδα και κόσμος τον γουστάρει τρελά. Η περίπτωσή του πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού τον θέλουν ομάδες από όλο τον κόσμο, ωστόσο αξίζει να γίνει η προσπάθεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags