Facebook Pixel Σιδηρόπουλος όπως Κάκος όπως Βασσάρας…
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-01 22:15:00

Σιδηρόπουλος όπως Κάκος όπως Βασσάρας…

Σιδηρόπουλος όπως Κάκος όπως Βασσάρας…

Τα αυτογκόλ από πλευράς ΕΠΟ συνεχίζονται. Βρίσκονται σε τόσο δύσκολη θέση, που κάθε τους κίνηση έρχεται απλά να επιβεβαιώσει την ενοχή τους. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τελευταίο κρούσμα (μετά από όσα προκάλεσαν με FIFA και UEFA) η αποδοχή χωρίς καν συζήτηση, ότι τον τελικό πρέπει να σφυρίξει ο καλύτερος διαιτητής. Και ποιος παραδέχονται ότι είναι αυτός τώρα που «έσφιξαν»;

Ο Σιδηρόπουλος φυσικά!

Όταν εμείς γράφαμε… «γιατί στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που είναι το πιο μεγάλο ματς της χρονιάς, δεν παίζει ο καλύτερος διαιτητής» απαντούσαν οι επίσημοι και ανεπίσημοι εκπρόσωποι της οργάνωσης και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την ένοχη ΚΕΔ.

Αυτή όμως είναι η οργάνωση και έτσι λειτουργεί…

Πάμε σε άλλες αποδείξεις για το ίδιο θέμα και τις τακτικές της οργάνωσης.

Τέλειος διαιτητής δεν υπάρχει. Ότι και να θεωρεί ο καθένας όμως, τα τελευταία 15 χρόνια στη χώρα, ξεχώρισαν τρεις διαιτητές. Είναι οι μόνοι τρεις που έφθασαν στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο και του Τσάμπιονς Ληγκ.

Αρχικά ήταν ο Βασσάρας, μετά ο Κάκος και τώρα ο Σιδηρόπουλος. Πώς γίνεται όμως και αυτοί οι τρεις (οι πιο έμπειροι, οι πιο ταλαντούχοι, οι πιο πενηνταρίσιοι κατά τεκμήριο) να επιλέγονται σε ελάχιστα παιχνίδια του Ολυμπιακού;

Πώς και γιατί οι κορυφαίοι δεν έπαιζαν την κορυφαία ομάδα και πολύ περισσότερα στα πιο σημαντικά ματς;

Προσέξτε…

Ο Σιδηρόπουλος (που τώρα αναγκάζονται να τον βάλουν στον τελικό) έπαιξε τον Ολυμπιακό:

Μία φορά στη σεζόν 2015-2016! Δύο φορές την σεζόν 2014-2015! Μία φορά το 2013-2014. Τρεις φορές το 2012-2013. Άλλη μία φορά το 2011-2012!

Ξέρετε σ’ όλα αυτά τα χρόνια που ο Σιδηρόπουλος ξεχωρίζει, σε πόσα ντέρμπι του Ολυμπιακού έπαιξε; Σε μόλις τέσσερα!!!

Πέντε χρόνια, τέσσερα ντέρμπι!!!

Πάμε στον Βασσάρα, γιατί με τον Κάκο έχουμε και άλλα…

Ο Βασσάρας κυριάρχησε στην Ελληνική διαιτησία από το 2000 και μετά! Από το 2000 μέχρι και το 2009 ο μουντιαλικός Κύρος Βασσάρας έπαιξε τον Ολυμπιακό σε έξι ντέρμπι!!!

Σε εννιά χρόνια, έξι ντέρμπι. Ποτέ βέβαια σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Αυτός ήταν Θεσσαλονικιός και ΜΟΝΟ γι’ αυτόν ίσχυε εντοπιότητα. Η οποία καταργήθηκε για Πειραιώτες και Ολυμπιακό ή για Αθηναίους και Παναθηναϊκό και ΑΕΚ! ΠΟΤΕ όμως για Θεσσαλονικιούς και ΠΑΟΚ ή Άρη ή Ηρακλή!

Κι’ άντε για τον Βασσάρα υπάρχει ένα μύθος που «λέει» ότι… είχε καταλάβει τι γίνεται και πολλές φορές ζητούσε εξαίρεση πριν από μεγάλα Ελληνικά ματς.. ..

Πάμε στον Κάκο…

Σε κορυφαίο επίπεδο από το 2008 μέχρι και το 2014. Σε έξι χρόνια έπαιξε ελάχιστες φορές τον Ολυμπιακό. Στα πέντε χρόνια (όλες τις σεζόν εκτός από το 2009-2010) ορίστηκε σε ΜΟΝΟ πέντε ντέρμπι των ερυθρόλευκων.

Τι έγινε το 2009-2010 όταν όλη η Ελλάδα ξέρει πώς «άλλαξαν» τα κουμάντα στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ;

Ο Κάκος έπαιξε σε τέσσερα ντέρμπι του Ολυμπιακού!

Σε πέντε σεζόν πέντε ντέρμπι, και στη μία είχε τέσσερα!!!

Αυτά ΚΑΙ με αποδείξεις, για την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ πολιτική της ΚΕΔ με τους κορυφαίους και πιο δίκαιους-ανεπηρέαστους και πιο καθαρούς διαιτητές, απέναντι σε μία συγκεκριμένη ομάδα που δεν "θέλει" τους "πενηνταρίσιους" στα παιχνίδια της.

Πάντα με αποδείξεις…

Κλείνοντας… μία ευχή που έχουμε ανάγκη όλοι εμείς που ΑΚΟΜΗ ασχολούμαστε σοβαρά με αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο, περιμένοντας να φτιάξουν οι Κυριακές μας:

Καλή Ανάσταση…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags