Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το σήκωσε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-02 23:56:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το σήκωσε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το σήκωσε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τότεναμ προηγήθηκε 0-2 της Τσέλσι, αλλά οι "μπλε" με γκολάρα του Αζάρ ισοφάρισαν 2-2 κι έδωσαν τον τίτλο στην απίθανη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της Premier League! Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς!

Να που τα παραμύθια έχουν στο ποδόσφαιρο καλό τέλος! Οι "αλεπούδες" κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην ιστορία τους, καθώς σε ένα συγκλονιστικό ματς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" η Τότεναμ, αν και προηγήθηκε 0-2 της Τσέλσι, υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία 2-2 από την άσπονδη φίλη Τσέλσι και έστεψε πρωταθλήτρια τη Λέστερ!

Στον αγώνα του Λονδίνου, αρχικά στο 35' ο Κέιν πέρασε και τον Μπέγκοβιτς κι έγραψε το 1-0, ενώ, ο Έρικσεν ήταν εκείνος που έδωσε στον Σον στο 40' για το 2-0 της Τότεναμ! 

Ο Χίντινκ στην επανάληψη έριξε τον Αζάρ, όμως και πάλι, η Τότεναμ ήταν εκείνη που στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους βρέθηκε κοντά στο τρίτο γκολ με ένα αριστερό σουτ του Σον που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπέγκοβιτς κι ένα γύρισμα στο πουθενά από τον Κέιν.

Από μια στημένη φάση στο 58' και κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Κέιχιλ κοντρόλαρε και σούταρε δυνατά για το 2-1, με το οποίο φάνηκε προσωρινά ν΄αλλάζει το μομέντουμ και να δίνει ελπίδα στην Τσέλσι, που έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 62' με ένα χλιαρό διαγώνιο σουτ του Γουίλιαν! Το παιχνίδι παρέμεινε αρκετά ανοιχτό, η Τότεναμ έφτασε κοντά σε ένα γκολ που θα κλείδωνε το ματς, αλλά στο 76' ο Μέισον νικήθηκε από τον Μπέγκοβιτς στο πλασέ και στο 83' ο Εντέν Αζάρ ολοκλήρωσε με μαγικό γκολ την εκπληκτική του προσπάθεια και την εναλλαγή της μπάλας με τον Ντιέγκο Κόστα! Ξεκινώντας από τη μεσαία γραμμή και βρίσκοντας σε σωστό χρόνο τον Ισπανό, ο Βέλγος με άπιαστο τελείωμα έκανε το 2-2 και χάρισε στη Λέστερ τον τίτλο!

ΑΠΙΘΑΝΟ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags