sportdog dog

"Ρουκέτες" Ιβάν για διαιτησία, Ολυμπιακό & Τούμπα!

"Ρουκέτες" Ιβάν για διαιτησία, Ολυμπιακό & Τούμπα!
08.03.2016 - 20:45

Αποχωρώντας από την Σούπερ Λιγκ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ξέσπασε για το Κύπελλο, την διαιτησία και τον χαρακτηρισμό… φιλοξενούμενος. «Θα μπω στον πόλεμο»!
 

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για όλους και για όλα κατά την αποχώρηση του από την συνεδρίαση της Λίγκας, όπου μίλησε για τις επενδύσεις που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ και γενικότερα στην χώρα, καθώς επανέλαβε πως είναι πολύ πικραμένος από το σχόλιο πως είναι… φιλοξενούμενος στην Ελλάδα και απεύθυνε μήνυμα στην Κυβέρνηση.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα… έχωσε στην διαιτησία, τον Παππά, ζήτησε να διακοπεί και το πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε πως και να συνεχιστεί το Κύπελλο, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει ο Δικέφαλος στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

Μάλλον χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακούσουμε και να ακουστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις που οδηγούν σε χάσιμο χρόνο προκειμένου να γίνουν πιο χρήσιμες οι επόμενες συναντήσεις. Δυστυχώς η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες που θα θέλαμε να έχει. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε αρκετά. 

Με διαφορετικούς τόνους και διαφορετικές λέξεις όλοι λέγανε τα ίδια πράγματα. ¨Οτι χρειαζόμαστε καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους προέδρους και στους ιδιοκτήτες της θέση μου. 
 

Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος για το γεγονός ότι άρχισαν να με κατονομάζουν ως φιλοξενούμενο τον οποίο και φροντίζουν. Αυτό με οδηγεί στο να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα. 

Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Εγώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω κάνει περισσότερα από άλλους. Εγώ απαιτώ να ακούσω την δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει δώσει 308 εκατ ευρώ. Δεν θέλω κανένας να πιστέψει ότι αφαιρεί τα χρήματα μου. Είμαι έτοιμος για όλα. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ. 
 

Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί. 
 

Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι. 


Είχα παραδεχτεί ότι δεν ήταν σωστές οι ενέργειες των φιλάθλων μας. Εάν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες εμείς θα δουλεύαμε πάνω στο δικό μας σφάλμα. 


Η βία στα γήπεδα και η πηγή της βίας αυτά αποτελούν πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύει κόντρα στην τρομοκρατία το ίδιο πρέπει να κάνει και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν αντιδράσεις. 

Εμείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει


Δεν έχω κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σωστό επενδυτή. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος. Κανένας δεν θα μου δίνει οδηγίες για το ποιος είναι φιλοξενούμενος και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τον άλλον φιλοξενούμενο. 

Θα απαιτήσω από το κράτος να προστατέψει τους σωστούς υπηκόους. Αν το κράτος το έχει δώσει αυτό σαν να είμαι φιλοξενούμενος να το πάρει πίσω. Μου κήρυξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής. 

Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο πράγμα θέλουν. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο και να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι πονάμε για αυτό το πράγμα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητες να ενωθούμε για να αλλάξει αυτό το πράγμα»!

Σε ερώτηση για το εάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό εάν γίνει: "Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα έχω δώσει εντολή να ξεκινήσει το πρόγραμμα που θα λέγεται ασφαλής Τούμπα. Θα ιδρυθεί ένα σωματείο που θα ονομάζεται ασφαλής Τούμπα και το 10% από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει εκεί. 

Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


  
Έξαλλος Ιβάν για το «Ρώσος»-Τι είπε σε Θεοδωρίδη!  

Τελευταία Σχόλια

Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Τελευταία Νέα