Facebook Pixel Θες να πας ταμείο; ΔΙΑΒΑΣΕ!
| 2016-05-10 11:58:00

Θες να πας ταμείο; ΔΙΑΒΑΣΕ!

Θες να πας ταμείο; ΔΙΑΒΑΣΕ!

Γειά χαρά παίδες! Πολύ καλά μας πήγε η Κυριακή και αν ερχόταν και η ισοφάριση από την Ουνιάο Μαδέιρα θα κλέιναμε με το απόλυτο των στοιχημάτων.

Παρ'όλα αυτά είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί πέρασαν επιτυχώς 4 από τα 5 προτεινόμενα στοιχήματα. Συνεχίζουμε με ήπιους και χαμηλούς τόνους σε μία εβδομάδα που δεν υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο θα κρατήσω κάποιες επιλογές που εκτιμώ πως μπορούν να επιβεβαιωθούν. Καλή επιτυχία!

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 3,5 1,44 (στον Stoiximan)

 Στο 2+2+1 η σειρά με την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό να πρέπει να συμπληρώσει 3 νίκες. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στο πρώτο παιχνίδι και ακολούθως στο δεύτερο παιχνίδι πάλι στο Σεφ, ενώ η Άεκ ξεκίνησε καλύτερα στην συνέχει αποδιοργανώθηκε πλήρως χάρη στο επεισόδιο που είχαν Ζντόβτς και Γκριν. Ο Τελευταίος αποτελεί ξένο σώμα πλέον για την ομάδα, με την σειρά να ανηφορίζει στο Οάκα, εκεί που ο Δικέφαλος θέλει με την συμπαράσταση του κόσμου του να φανεί πιο ανταγωνιστικός. Η Άεκ δείχνει στα πλέι οφ πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και να τον κοντράρει όπως στην κανονική περίοδο, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να αποτελούν δίκαιο φαβορί για να κάνουν το 3-0 και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και ξεκούρασης για τον τελικό.

TΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ Β' - ΝΤΡΟΥΖΜΠΑ Χ2 3,40 / 3,35 (στον Stoiximan)

 Αναμέτρηση για την 3η κατηγορία της Ρωσίας που διεξάγεται στις 4 το μεσημέρι. Η Τέρεκ είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 8 βαθμών από την τελευταία θέση. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες και με μία νίκη στους επόμενους 4 αγώνες νομίζω πως μαθηματικά μένει στην κατηγορία. Η Ντρούζμπα βρίσκεται προτελευταία ισόβαθμη με την Αλάνια και σε κάθε αγωνιστική καίγεται για βαθμούς, η φόρμα της το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή και είναι χαρακτηριστικό πως παραμένει 4 ματς αήττητη. Ανάγκη βαθμών και καλή αγωνιστική κατάσταση από την μία μεριά και πλήρης αδιαφορία από την άλλη έχουμε εδώ, οπότε επιλέγω τις πιθανότητες της Ντρούζμπα.

ΠΑΙΝΤΕ - ΙΝΦΟΝΕΤ 2 1,55 (στον Stoiximan)

 Αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Εσθονίας η οποία ξεκινά στις 7. Η Πάιντε είναι από τις μεσαίες ομάδες σε δυναμικότητα στην χώρα και συνήθως τερματίζει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και φέτος έχει ξεκινήσει μέτρια και στοχεύει σε μία άνετη παραμονή. Έχει να κερδίσει πάνω από 1 μήνα και στην έδρα της επιδεικνύει μέχρι στιγμής ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο με ρεκόρ 1-2-2. Η Ινφονέτ τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει σκαλοπάτια και έχει μπει σφήνα στις μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, μέχρι στιγμής στο τρέχον πρωτάθλημα είναι 3η στον βαθμολογικό πίνακα και απέχει μόλις 5 πόντους από την κορυφή. Εκτός έδρας έχασε μόνο από τις 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης και τέτοια ματς με υποδεέστερους αντιπάλους συνήθως τα έχει.

του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags