Facebook Pixel Πεδουλάκης: «Μιλάω μόνο γι’ αυτούς που ήταν εδώ»
| 2016-05-11 22:32:00

Πεδουλάκης: «Μιλάω μόνο γι’ αυτούς που ήταν εδώ»

Πεδουλάκης: «Μιλάω μόνο γι’ αυτούς που ήταν εδώ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να αναφερθεί στους Αμερικανούς που τελούσαν υπό τιμωρία στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αρνήθηκε να μιλήσει για τους απόντες του Παναθηναϊκού (Φελντέιν, Γκιστ, Χέινς) στην ήττα από τον Άρη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως βρίσκεται εκεί για να μιλήσει μόνο για όσους ακολούθησαν την ομάδα. Συνεπώς, δεν αποκάλυψε ούτε το αν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι στο στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Επίσης, ο κόουτς των Πρασίνων δήλωσε πως δεν τον απασχολούν οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Πεδουλάκη:

Για την τιμωρία των Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν: «Είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι' αυτούς που έπαιξαν και όχι γι' αυτούς που δεν έπαιξαν».

Για τον αν οι Αμερικανοί θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι: «Το απάντησα νομίζω αυτό. Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για τους λίγους που ήταν εδώ, που έμειναν και έκαναν την προσπάθειά τους»

 

Για την πειθαρχία «Δεν θυσιάσαμε τίποτα πάνω στο ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ομάδα με κάθε κόστος. Πρέπει ο Παναθηναϊκος να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

 

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του: «Δεν θέλω να ασχοληθώ, είναι παλαιότερων εποχών αυτό. Δεν νομίζω πως αξίζει».

Τον Έλληνα τεχνικό πλαισίωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο νεαρός γκαρντ στάθηκε στην απουσία των τριών συμπαικτών του και στα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ τόνισε πως νιώθει πολύ όμορφα για τους παλιούς του συμπαίκτες στον Άρη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη:

«Να πω κατ’ αρχάς ότι παίξαμε χωρίς τα τρία παιδιά σήμερα. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, απλά είμαστε μια ομάδα και θέλαμε να παίξουμε και για τους τρεις που έλλειπαν. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα και σε συνδυασμό με την αστοχία του Άρη στην επίθεση, προηγηθήκαμε με 10 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα πήγαμε τόσο καλά, κάναμε πολλά λάθη, επιτρέψαμε στον Άρη να μπει στο παιχνίδι και τελικά να το κερδίσει.
Χαίρομαι πολύ, είναι πολύ όμορφο που παίζω με τα παιδιά, έχω με όλους πολύ καλές σχέσεις, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν το σκέφτομαι. Από εκεί και πέρα τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags