Facebook Pixel Απίστευτες δηλώσεις Ιβάν για Κύπελλο - Ολυμπιακό!
| 2016-05-11 23:30:00

Απίστευτες δηλώσεις Ιβάν για Κύπελλο - Ολυμπιακό!

Απίστευτες δηλώσεις Ιβάν για Κύπελλο - Ολυμπιακό!

"Κεραυνοί" από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ένωση και φοβερή επίθεση στους Ερυθρόλευκους! Τι προέτρεψε τον Μελισσανίδη να κάνει;

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, έκανε νέα επίθεση στους Πειραιώτες, προέτρεψε την Ενωση να μην κατέβει στον τελικό για "να δώσει το Κύπελλο στον Ολυμπιακό" και πρότεινε "να τους δίνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αυτό που έχει συμβεί στο πρωτάθλημα το έχουμε ξεχάσει, σήμερα (11/5) κάναμε μία νέα αρχή, το πρώτο μέρος ήταν αρκετά δύσκολο και προβληματικό. Υπήρχε ένταση κι από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ που θεωρώ πως οι διαιτητές πήραν πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης στο δεύτερο μέρος και μπορέσαμε να δούμε το ποδόσφαιρο και να πάρομε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά για την αναμέτρηση.

Για το κύπελλο Ελλάδας: "Γι΄ αυτό το θέμα έχω ήδη συζητήσει, για τον ΠΑΟΚ το κύπελλο τελείωσε στα ημιτελικά. Θα μπορέσουμε να πούμε ότι για εμάς δεν υπάρχει διαφορά, αλλά θα μπορούσα να πω ότι ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί τη συμμετοχή στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό κι εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας.

Δεν μπορούν να τρομοκρατούν όλους με αυτά τα γυναικεία καπρίτσια. Η άποψή μου είναι πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ όμως σε καμία περίπτωση να επιβάλω την άποψή μου. Ενδεχομένως ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) να σκέφτεται πως μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο. Εγώ σαφώς, εάν διεξαχθεί, θα είμαι με την ΑΕΚ" και συνέχισε για τον Ολυμπιακό "αλλά έτσι ανδρικά να μιλάμε, στην αρχή κάθε σεζόν νομίζω ότι μπορούμε να δίνουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να συνεχίζουμε να παίζουμε. Εμείς θέλουμε τη" γιορτή. Είναι τραγωδία που σήμερα το γήπεδο ήταν άδειο και είναι τραγωδία για όλη την Ελλάδα που ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει σε άδειο γήπεδο".

Όσο για την αφαίρεση των τριών βαθμών: "Δεν υπάρχει τίποτα τρομερό, δεν μπορούν να μας τρομάξουν με το -3. Δεν θυμάμαι ούτε μία σεζόν που δεν μας έχουν αφαιρέσει βαθμούς, το πιο σημαντικό είναι πως εμείς δείχνουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε κι αν μιλούσα στρατιωτικά, θα μπορούσα να πω σε όλες τις ελληνικές ομάδες ότι πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags