Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για νέα επιστροφή στον ΠΑΟ!
| 2016-05-15 22:45:00

Φούντωσαν οι φήμες για νέα επιστροφή στον ΠΑΟ!

Φούντωσαν οι φήμες για νέα επιστροφή στον ΠΑΟ!

Μετά τους Λέτο και Ζιλμπέρτο, δεν αποκλείεται ακόμα ένας "πράσινος" άσος, που ήταν απόψε στη Λεωφόρο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να γυρίσει στο Τριφύλλι! Ποιος είναι;

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, τόσο γι΄ αυτά που έγιναν στο χορτάρι όσο και γι΄ αυτά που εξελίχθηκαν στην εξέδρα.

Εκτός από το 1-1 των δύο ομάδων, που αποτελεί μεγάλο …δώρο για την ΑΕΚ και την άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο υπήρξε και μία παρουσία-έκπληξη που φούντωσε τα μεταγραφικά σενάρια.

Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο (φωτογραφία παρακάτω) και παρακολούθησε από κοντά τις δύο πρώην ομάδες του και ταυτόχρονα ...επιβεβαίωσε όσους ισχυρίζονται πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γυρίσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο Κροάτης αμυντικός, μετά τις καλές σεζόν σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να φύγει από τη χώρα μας και να γυρίσει ως ελεύθερος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με στόχο να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί, όμως, στάθηκε άτυχος και λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να παίξει σε πολλά παιχνίδια. Γι΄ αυτό εδώ και καιρό ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Όπως λέγεται, ο "Σίφο" θα ήθελε να φορέσει ξανά τα πράσινα και για να γίνει αυτό, είναι πρόθυμος να ρίξει σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις του, ενώ την ίδια στιγμή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πως υπάρχει θετικό κλίμα για τον έμπειρο άσο και στο Τριφύλλι.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να αποχωρήσει ο Σάντσεθ και έτσι να ...ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Σίλντενφελντ, εφόσον δέχεται ένα μικρότερο συμβόλαιο και ενδεχόμενως ένα λιγότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, θα αποτελούσε ιδανική επιλογή πίσω από τους Μολέδο και Τελάντερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν «τελειώνει» ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags