Facebook Pixel "Και στον Ολυμπιακό ήταν πολύ ωραία, αλλά..."
| 2016-05-17 21:31:00

"Και στον Ολυμπιακό ήταν πολύ ωραία, αλλά..."

"Και στον Ολυμπιακό ήταν πολύ ωραία, αλλά..."

Ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε ενθουσιασμένος για την υπογραφή του συμβολαίου του με την Μπενφίκα ως το 2020, ενώ δεν ξέχασε και τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στην ιστοσελίδα της Μπενφίκα:

Για το ποιο ήταν το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχε με την Μπενφίκα: «Όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα μου, όχι μόνο τα δικά μου, ήταν σημαντικά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό στο ντέρμπι, καθώς με τη νίκη αυτή προσπεράσαμε στη βαθμολογία. Ήταν μία περίοδος που είχαν φτάσει οκτώ πόντους μπροστά από μας, αλλά πάντα πίστευα πως ο προπονητής μας προετοίμαζε πολύ καλά».

Για τη σεζόν: «Ήταν μία καλή σεζόν, όχι μόνο από την άποψη των γκολ, αλλά για τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα. Φυσικά, τα γκολ είναι σημαντικά για έναν επιθετικό και είμαι επίσης χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η αρμονία στην ομάδα και το γεγονός πως κατακτήσαμε τους στόχους μας».

Για τη μέχρι τώρα εμπειρία του: «Είχα ακούσει πολλά, αλλά έχει ξεπεραστεί κάθε προσδοκία μου. Η Μπενφίκα σε όλα είναι καταπληκτική. Η ομάδα, οι οπαδοί, όλα»!

Για τη φιέστα τίτλου: «Και στον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ όμορφα και δεν το ξεχάσω αυτό ποτέ, αλλά η εμπειρία των δύο τελευταίων ημερών είναι διαφορετική, κάτι απίστευτο, καθώς πανηγύρισε μαζί μας τόσος πολύς κόσμος! Δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Καθόμουν με τη γυναίκα μου σε ένα σημείο και δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε τον κόσμο που είχε έρθει στην πλατεία».

Για το ποιο ήταν το μυστικό για τον τίτλο: «Να μην τα παρατάς ποτέ. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές, όπως είχαμε και εμείς, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά και ξέραμε τη δουλειά μας. Το πιστεύαμε μέχρι τέλους. Τα ντέρμπι είναι σημαντικά, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία, ενώ ποτέ δεν υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας. Παίζαμε για να κερδίσουμε τίτλους».

Για το πώς θα περιέγραφε την Μπενφίκα: «Μία μεγάλη, μεγάλη οικογένεια! Αυτό είναι που περιγράφει απόλυτα την Μπενφίκα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags