Facebook Pixel Υπάρχει κανένας στον Ολυμπιακό να αναδείξει Μπέρτο, Γούτα, Τσιμίκα και Αυλωνίτη;
| 2016-05-19 11:49:00

Υπάρχει κανένας στον Ολυμπιακό να αναδείξει Μπέρτο, Γούτα, Τσιμίκα και Αυλωνίτη;

Υπάρχει κανένας στον Ολυμπιακό να αναδείξει Μπέρτο, Γούτα, Τσιμίκα και Αυλωνίτη;

Ο Γιάννης Παπαγιάννης εξηγεί στο SportDog γιατί είναι αναγκαίο να ξεκινήσει άμεσα στον Ολυμπιακό η ελληνοποίηση. 

Για τον τελικό του Κυπέλλου τα γράψαμε χθες. Για τις ευθύνες του Σίλβα επίσης γράψαμε χθες. Σήμερα και με δεδομένο ότι πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού, θέτουμε το ερώτημα πώς και πότε θα ξεκινήσει η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού;

Θα ξεκινήσει ή θα μείνει και πάλι στα λόγια; Υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης των πιτσιρικάδων Ελλήνων του Ολυμπιακού; Υπάρχει σοβαρό σχέδιο να αναδειχθούν οι Μπέρτος, Γούτας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καπίνο και μαζί με έναν ξένο επιπέδου Μέλμπεργκ και τον Σιόβα να δημιουργήσουν μια ομάδα με σοβαρή άμυνα και προοπτική και όχι φυσικά ένα συνονθύλευμα με άθλιους ξένους όπως ο Μποτία, ο Μαζουακού και ο Ντα Κόστα;

Εάν υπάρχει τέτοια διάθεση από τη διοίκηση της ομάδας, εκεί θα κριθεί το μέλλον του Ολυμπιακού. Εάν, δηλαδή, υπάρχει διάθεση από διοίκηση και προπονητή να δημιουργήσουν ένα κορμό νέων Ελλήνων παικτών που θα δημιουργήσουν την ομάδα των επόμενων ετών.

Εάν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να φέρνει ξένους παίκτες που επιλέγουν οι προπονητές και οι οποίοι παίρνουν ένα... φορτηγό λεφτά, δε δένονται με την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού και αποτελούν πολύ μέτριες επιλογές έχοντας στο μυαλό τους πότε θα πάνε για μπάνια στον ...Αστέρα Βουλιαγμένης θα δούμε μια από τα ίδια.

Στον Ολυμπιακό χρειάζεται σοβαρός σχεδιασμός με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα έχεις 5-6 ξένους που θα σου κάνουν τη διαφορά, θα πληρώσεις για να φέρεις παικταράδες, δεν μπορείς όμως να έχει 16 ποδοσφαιριστές που ο καθένας θα αξίζει 2 εκατ. ευρώ. Δεν μπορεί να σηκώσει το μπάτζετ της ομάδας κάτι τέτοιο.

Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Ή θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός να παίρνει ξένους ποδοσφαιριστές απλά για να γεμίζει το ρόστερ ή θα επενδύσει στους νέους οι οποίοι κάθε χρόνο σηκώνουν το πρωτάθλημα αλλά ως δια μαγείας χάνονται στην πορεία.

Ας αποφασίσουν εκεί στο Φάληρο για να ξέρουμε τι θα δούμε από Σεπτέμβριο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags