Facebook Pixel Δημοσίευσε στο Facebook πως το αγόρι της την κερατώνει. Κανείς όμως δεν Περίμενε ΑΥΤΗ την αντίδραση!
Life
| 2016-05-21 18:37:00

Δημοσίευσε στο Facebook πως το αγόρι της την κερατώνει. Κανείς όμως δεν Περίμενε ΑΥΤΗ την αντίδραση!

Δημοσίευσε στο Facebook πως το αγόρι της την κερατώνει. Κανείς όμως δεν Περίμενε ΑΥΤΗ την αντίδραση!

Μην βιαστείτε να σχολιάσετε, γιατί είχαμε τη μεγάλη... ανατροπή!

Οι χωρισμοί συχνά μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολοι. Όταν δύο άνθρωποι είναι τόσο κοντά για αρκετό καιρό και όταν έχουν γίνει πράγματα που έχουν μπερδέψει την κατάσταση, είναι δύσκολο να γίνει αναίμακτα.

Το διαδίκτυο ξεχειλίζει από απατημένους συντρόφους που πετάνε τα υπάρχοντα του αγαπημένου τους από το παράθυρο ή πουλάνε το πολυτελές αυτοκίνητό του πάμφθηνα.

Όταν όμως δημοσιοποιείται το γεγονός, τα πράγματα μπλέκουν ακόμα περισσότερο.

Εάν θέλετε ένα παράδειγμα γιατί το να χωρίζεις ανοιχτά στο Facebook είναι μία τραγική ιδέα… δείτε την ιστορία που ακολουθεί.










 

“Οπότε αυτό κάνεις όταν λείπω στη δουλειά; Περιμένεις να φύγω για να φωνάξεις την τσoύλα σου; Δεν κάνεις για τίποτα. Δεν είσαι άντρας εσύ, ένας δειλός είσαι.”

“Γλυκιά μου. Αλήθεια έγινε αυτό;”

“Τι; Αλήθεια;”

Αλήθεια τώρα το κάνεις αυτό σαν να μην έχει συμβεί τίποτα; Κάθεσαι και λες αυτά και περιμένεις να μην αντιδράσω; Γιατί δεν λες στις φίλες σου πως πήγες με τον ΚΟΛΛΗΤΟ μου όταν είχε πάθει το ατύχημα;

Γιατί δεν λες πως ήθελα να σε παρατήσω και με παρακαλούσες να μείνω μαζί σου γιατί δεν είχες αρκετά λεφτά να μείνεις μόνη σου; Γιατί δεν λες πως πήρες τη δουλειά σου επειδή άφηνες το αφεντικό σου να κοιτάει τα βυζiά σου;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Ναι, είμαι με κάποια άλλη. Αλλά δεν σε απατάω. Δεν είμαστε μαζί, είσαι απλά η συγκάτοικός μου. Δεν σε αγαπάω και δεν θέλω να μένω μαζί σου. Πάρε τα πράγματά σου και μετακόμισε όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχεις φύγει ακόμα. Όχι, καταλαβαίνω. Δεν έχεις αρκετά λεφτά να μείνεις μόνη σου. Κοπέλα μου, είσαι 26 χρονών. Μάζεψε τον εαυτό σου και φύγε. Μην περιμένεις από κανέναν να σου κάνει babysitting.

Φαίνεται πως το πράγμα έχει ξεφύγει. Το ποιος το έκανε πρώτος δεν μας φαίνεται σαν επιχείρημα, αλλά αυτοί οι δύο πραγματικά γελοιοποιούν μόνοι τους τους εαυτούς τους. Δεν έχουμε λόγια…

Πηγή: diaforetiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, που βγήκες ολόγυμνη;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags