Facebook Pixel Φοβερός Γιαννακόπουλος για...
| 2016-05-22 13:25:00

Φοβερός Γιαννακόπουλος για...

Φοβερός Γιαννακόπουλος για...

Τρομερές δηλώσεις από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανέλάβε με δηλώσεις του, τους στόχους της Σπάρτης, κάνοντας λόγο ξανά για άνοδο στη Superleague και συμμετοχή στην Ευρώπη!

«Στόχος μας είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Να τη δούμε να παίζει στην Α’ Εθνική και στην Ευρώπη. Η φετινή επιτυχία φέρνει μια προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς. Όλοι οι Λάκωνες και χιλιάδες Σπαρτιάτες θέλουμε να δούμε πολύ σύντομα την ομάδα να παίζει σ’ ένα γήπεδο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις», ανέφερε αρχικά στην "Real News".

Και συνέχισε: «Η περιοχή μας δυστυχώς έχει παραμεληθεί, ενώ θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το σήμα κατατεθέν των Ελλήνων. Θα επιδιώξουμε όμως να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικά βήματα προόδου».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Πιστεύουμε στην έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων, αλλά και του κόσμου, ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο-στολίδι και αν αναπτύξουμε τις υποδομές μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν μπορούν όλοι παγκοσμίως να εκμεταλλεύονται το όνομα της Σπάρτης και εμείς να μην κάνουμε τα πάντα για να την αναπτύξουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags