Facebook Pixel Σπανούλης: «Ε ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό…»
| 2016-05-24 20:20:00

Σπανούλης: «Ε ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό…»

Σπανούλης: «Ε ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό…»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για πρώτη φορά για το τρίποντο που χάρισε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τις ατμόσφαιρες στους πρώτους τελικούς.
 

Ο Βασίλης Σπανούλης, όπως όλοι περιμέναμε, κατέβασε τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως ήταν ψύχραιμος τόσο πριν όσο και μετά το τρίποντο που χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες, ενώ σχολιάσει πως επιτέλους βλέπουμε μπάσκετ χωρίς να… πρωταγωνιστούν οι κάφροι της εξέδρας!

Μιλώντας στον OteTv ανέφερε για το σουτ της τελευταίας φάσης: «Ήμουν ψύχραιμος και πριν και μετά το σουτ. Η σειρά έχει ακόμα δρόμο. Κάναμε το 1-1. Στο πρώτο αδικήσαμε τους εαυτούς μας, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, όμως και πάλι ήμασταν άστοχοι. Στο τέλος μας χαμογέλασε και εμάς μια φορά η τύχη. Κάναμε το 1-1 και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τις… ήσυχες εξέδρες στους δύο πρώτους τελικούς: «E, ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό που γίνεται. Το μπάσκετ πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίζει. Ωραία ατμόσφαιρα να υπάρξει, καυτές έδρες να υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί. Όταν το πράγμα παραγίνεται δεν ευνοείται κανείς και  πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Δίνουν ο καθένας το 100% για την ομάδα του και πρέπει να σεβόμαστε και το σπορ, γιατί είναι πολλά τα παιδιά που βλέπουν τους αγώνες και πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν τις σωστές εικόνες από αυτά τα ματς, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και κοινωνικά. Να γίνονται τα ματς σε κόσμια πλαίσια και να υπάρχουν σωστές συμπεριφορές».

Για τον τρίτο τελικό τόνισε: «Πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, οι προπονητές θα μας δείξουν το πλάνο τους, αν θα αλλάξουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags