Facebook Pixel Κάνουμε απολογισμό και... βουρ για ταμείο!
| 2016-06-01 13:34:00

Κάνουμε απολογισμό και... βουρ για ταμείο!

Κάνουμε απολογισμό και... βουρ για ταμείο!

Γειά χαρά παίδες! Αρκετά καλά κύλησε ο Μάιος και η στήλη έκλεισε με 51 στις 78 εύστοχες εκτιμήσεις, ήτοι το ποσοστό επιτυχίας έκλεισε με πάνω από 65%, με κάποιες πολύ καλές ημέρες όπως το βράδυ της Γιουροβίζιον να μένουν χαραγμένες και να ανεβάζουν την κερδοφορία του μήνα

Αρχή του μήνα σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν κυρίως φιλικά παιχνίδια, με αυτά θα ασχοληθούμε αλλά σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, αφού προετοιμαζόμαστε και για το Γιούρο που αρχίζει το προσεχές διάστημα! Καλή επιτυχία και Καλό μήνα!

ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ Χ2 1,60 (στον Stoiximan)

Η Νορβηγία απέτυχε να περάσει στα τελικά του Γιούρο και προετοιμάζεται για την πρόκριση της στο Μουντιάλ, στα φιλικά που έδωσε τον τελευταίο καιρό δεν θάμπωσε με τις εμφανίσεις της και το πρόβλημα στο σκοράρισμα φάνηκε για άλλη μία φορά. Η Ισλανδία λόγω της της συμμετοχής της στο Γιούρο δείχνει να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά το ματς και να ενδιαφέρεται περισσότερο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκω αξία στην κόντρα και θα στηρίξω τους πιο ποιοτικούς το τελευταίο διάστημα Ισλανδούς.

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ G/G 1,73 (στον Stoiximan)

Πολύ δυνατή πορεία πραγματοποίησε η Πολωνία στην προκριματική φάση του Γιούρο και δείχνει πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στην τελική φάση της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό και αξιοσημείωτο πως είχε την πιο παραγωγική επίθεση στην φάση των ομίλων και επαλήθευσε 8 φορές το over στις 10 αναμετρήσεις που έδωσε. Οι Ολλανδοί σε πολλά παιχνίδια έδειξαν ανήμποροι να κρατήσουν ανέπαφοι την εστία τους και δέχονταν γκολ πολύ συχνά. Ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες θα διαλέξω το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

ΒΕΛΓΙΟ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ ΤΟ 28' 1,80 (στον Stoiximan)

Εξαιρετικό το ρόστερ των Βέλγων με παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες, είναι πανέτοιμοι για διάκριση και καλή πορεία στα τελικά του Γιούρο. Οι Φινλανδοί ήταν στόν όμιλο της Εθνικής μας και αποκλείστηκαν, παράλληλα στα τελευταία φιλικά που έδωσαν δεν σκόραραν και δέχθηκαν ισάριθμες ήττες. Πολύ πιθανό οι Βέλγοι να βρουν δίχτυα πριν το πρώτο μισάωρο και να τελειώσουν άλλο ένα φιλικό με μία εύκολη νίκη.

του Γιώργου Γεράνιου
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags