Facebook Pixel Μπλε "ποτάμι" στη Θεσσαλονίκη!
| 2016-06-02 23:26:00

Μπλε "ποτάμι" στη Θεσσαλονίκη!

Μπλε "ποτάμι" στη Θεσσαλονίκη!

Για άλλη μια φορά οι οπαδοί του Ηρακλή πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης για να διαδηλώσουν κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη!

Για περίπου δύο ώρες, χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και διαδήλωσαν ειρηνικά κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Η πορεία διέσχισε τις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Μητροπόλεως και κατέληξε εκεί όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Εκεί παρέμειναν για περίπου 20 λεπτά, φώναξαν συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ κι απαίτησαν την άμεση απεμπλοκή του από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Λίγο μετά τις 21:00 κι αφού ένας μεγάλος πυρήνας των φίλων του Ηρακλή συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10, ξεκίνησε η πορεία από την Εγνατία με προορισμό την Αγία Σοφία. Από εκεί, ο κόσμος κατέβηκε στην Τσιμισκή, έφθασε στην Αριστοτέλους και συγκεντρώθηκε για λίγα λεπτά έξω από το Electra Palace (εκεί όπου διαμένει ή τουλάχιστον διέμενε τις προηγούμενες ημέρες ο μεγαλομέτοχος), φωνάζοντας συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη.

Λίγο αργότερα κι αφού κόσμος κατευθύνθηκε μέχρι τη Βενιζέλου, η πορεία επέστρεψε στην αφετηρία της κι άρχισε σιγά-σιγά να διαλύεται

Κατά τη διάρκειά της, η πορεία ήταν ειρηνική ενώ ισχυρές αστυνομικές υπήρχαν σε όλη τη διάρκειά της, ως τις 22.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags