Facebook Pixel "Θέλει τον Κονέ ο Στραματσόνι"!
| 2016-06-03 10:24:00

"Θέλει τον Κονέ ο Στραματσόνι"!

"Θέλει τον Κονέ ο Στραματσόνι"!

Ο μάνατζερ του Έλληνα μέσου, Λορέντζο Μαρονάρο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον του Ιταλού τεχνικού για την απόκτηση του 29χρονου άσου!

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του διεθνούς μέσου υπογράμμισε πως η Φιορεντίνα έχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ουντινέζε και πως αν τελικά δε συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να απευθυνθούν στην ομάδα του Ούντινε, για την απόκτηση του πελάτη του.

Ο Κονέ είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στους "βιόλα" την εφετινή σεζόν και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Ουντινέζε. Ο νέος τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Τζουζέπε Ιακίνι έχει καλή άποψη για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχε και στην Έμπολι. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την παραμονή του Κονέ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τη νέα σεζόν.

Ο Μαρονάρο από την πλευρά τους, τόνισε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι θέλει πολύ τον Παναγιώτη. Γνωρίζονται καλά από την Ουντινέζε. Αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης κάνει διακοπές στις ΗΠΑ και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σε περίπου 15 μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα μιλήσουμε με τη Φιορεντίνα που έχει οψιόν να τον κρατήσει και μετά με την Ουντινέζε. Αν η Ουντινέζε δώσει τη συγκατάθεσή της, τότε θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags