Facebook Pixel Δίνει διεθνή άσο ο Ολυμπιακός, παίρνει 5 εκατ. ευρώ!
| 2016-06-05 14:30:00

Δίνει διεθνή άσο ο Ολυμπιακός, παίρνει 5 εκατ. ευρώ!

Δίνει διεθνή άσο ο Ολυμπιακός, παίρνει 5 εκατ. ευρώ!

Ακόμα ένα τρελό ντιλ αναμένεται κι αυτό το καλοκαίρι στον Πειραιά! Για ποιον παίκτη, καλό όνομα, αναμένεται εξαιρετική πρόταση κι από πού; Γιατί θα τον δώσουν οι «ερυθρόλευκοι»; 

Μεγάλες προσθαφαιρέσεις θα γίνουν στο ρόστερ τού Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, καθώς αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις παικτών, ακόμα και πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Υπάρχει, μάλιστα, ένας ποδοσφαιριστής που αν και θεωρείται βασική επιλογή στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, προβλέπεται να αποτελέσει παρελθόν, μιας και είναι σε θέση να φέρει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του με τη συμμετοχή του στο Euro. Μπορεί ο Σουηδός άσος να έκανε σούπερ εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, ωστόσο προς το τέλος ο Μάρκο Σίλβα έχασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και πλέον δεν καίγεται να τον κρατήσει ενόψει της νέας σεζόν.

Υπάρχει, λοιπόν, η άποψη ότι το καλοκαίρι ο παίκτης μπορεί να φέρει καλή πρόταση, ειδικά αν βοηθήσουν και οι εμφανίσεις του στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο Τζίμι Ντουρμάζ έχει πέραση στην Τουρκία και δεδομένα υπάρχουν ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα που μπορούν να τα σκάσουν για να τον αποκτήσουν.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ, ωστόσο μετά το Euro αυτή η τιμή μπορεί να εκτοξευτεί και να φτάσει, ή ακόμα και να ξεπεράσει, τα 5 μύρια. Σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, ο Ολυμπιακός θα έχει καταφέρει ένα ακόμα super deal, αφού θυμίζουμε ότι ο παίκτης αποκτήθηκε έναντι 2 εκ. ευρώ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί το καλοκαίρι του 2014. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έριξε χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags