Facebook Pixel Οι άλλοι από ένα κι ο Ολυμπιακός έξι!
| 2016-06-05 15:48:00

Οι άλλοι από ένα κι ο Ολυμπιακός έξι!

Οι άλλοι από ένα κι ο Ολυμπιακός έξι!

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει στο blog του την καταγραφή των κερδισμένων για φέτος τίτλων!

Έγραφα χθες ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη, καθότι μπορεί και στέκεται σε υψηλό επίπεδο σε όλα τα μεγάλα ομαδικά αθλήματα, πανευρωπαϊκά. Αλλά ας κάνουμε και μία σούμα για τις κούπες στην Ελλάδα κατά τη φετινή σεζόν, που πλέον ολοκληρώθηκε.

Στο 2015-16 λοιπόν διεκδικήθηκαν εννιά τρόπαια, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Κάθε μία από τις άλλες μεγάλες ομάδες πήρε κι από ένα τρόπαιο. Τρία, δηλαδή συνολικά. Κι ο Ολυμπιακός όλα τα άλλα. Τα διπλάσια δηλαδή! Πήρε ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πόλο. Κύπελλο σε πόλο (νταμπλ) και βόλεϊ. Και Λιγκ καπ σε βόλεϊ. Άρα, έξι κούπες! Και πήραν από μία κούπα ο Παναθηναϊκός (κύπελλο μπάσκετ), η ΑΕΚ (Κύπελλο στο ποδόσφαιρο) κι ο ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα στο βόλεϊ).

Προσέξτε, γιατί κι αυτό έχει σημασία, ο Ολυμπιακός διεκδίκησε και το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα στο βόλεϊ. Έχασε σε αυτούς τους δύο τελικούς-αλλά έφτασε ως τους τελικούς.

Και να μην πάμε και στα πρωταθλήματα στις μικρές ηλικίες στο ποδόσφαιρο, όπου ο Ολυμπιακός πήρε και των -20 και το -15, δηλαδή τα δυο από τα τρία.

Τώρα, αν βάλουμε και τα ομαδικά αθλήματα στις γυναίκες, εκεί θα χαθεί ο λογαριασμός, αφού ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ στο μπάσκετ και στο βόλεϊ και πήρε και το πρωτάθλημα στο πόλο!

Η μία πιο κόκκινη σεζόν μετά την άλλη!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags