Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ, η Ντνιεπρ, οι προσωπικότητες
| 2016-06-05 18:00:00

Ο ΠΑΟΚ, η Ντνιεπρ, οι προσωπικότητες

Ο ΠΑΟΚ, η Ντνιεπρ, οι προσωπικότητες

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τους παίκτες από τη Ντνιεπρ που έρχονται κι αν ο ΠΑΟΚ αλλάξει εικόνα εφόσον αποκτήσει προσωπικότητες στην ενδεκάδα του.

Αν συνεχιστεί η μεταγραφολογία με τους ποδοσφαιριστές της Ντνιεπρ θα μας… παρεξηγήσουν. Αν τελικά έρθουν όλοι αυτοί που έχουν γραφεί τις τελευταίες εβδομάδες και φορέσουν τη φανέλα του Ηρακλή, μιλάμε για μαζική μετακίνηση, για μετανάστευση της ουκρανικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

Προφανώς δεν υπάρχει σκοπός να αμφισβητήσουμε τις επιλογές του Λούμπος Μίχελ. Άλλωστε, δεν μπορεί, κάτι θα γνωρίζει παραπάνω από όλους μας για το ουκρανικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην φέρνει ποδοσφαιριστές της πρώην και καλύτερης ουκρανικής ομάδας του, της Σαχτάρ, αλλά, και η Ντνιεπρ κάτι καταφέρνει.

Θα θυμάστε ότι είχε φτάσει στον τελικό του Europa League και έχασε από τη Σεβίλλη. Λέγεται ότι έχει αξιόλογα τμήματα υποδομής. Και φτιάχνει ομάδα με αρκετούς ιθαγενείς. Είναι σταθερά τρίτη στην κατάταξη των δύο τελευταίων χρόνων σε ένα πρωτάθλημα που μετά τη Διναμό Κιέβου –που παίρνει δυό χρόνια στη σειρά το πρωτάθλημα- και τη Σαχτάρ που μένει δεύτερη. Αυτή είναι η εικόνα για την ουκρανική ομάδα που προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Η αξιολόγηση για τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από την Ντνιεπρ, φέρει θετικό πρόσημο κι αυτό είναι ευχάριστα. Καλά, μην περιμένετε να αλλάξουν όλα με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από την Ουκρανία, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της συγκεκριμένης ομάδας. Απλά, υπάρχει η προοπτική βελτίωσης και μέχρι εκεί. Αν κλείσει και η ψαλίδα με τους Ολυμπιακό με μια λογική διαχείριση του υλικού και όχι με τις ανοησίες που έκανε ο Τούντορ στο πειραματικό στάδιο της ενασχόλησής του με τον ΠΑΟΚ, τότε έστω και ένα βήμα εμπρός θα γίνει.

Το θέμα μας είναι αλλού. Καλά όλα αυτά και να περιμένουμε να γίνουν πιο λογικές επιλογές, κάτι που θα εκτιμήσουμε ότι θα δούμε πως πάνε τα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα ήθελα, όμως, να ακούσω από τον Ίβιτς και τον Μίχελ, που θα έχουν μια συνέντευξη Τύπου- παρουσίαση σε λίγες μέρες, αν θα έρθουν παίκτες προσωπικότητες και θα ξοδέψει χρήματα ο Ιβάν με σκοπό να αποκτηθούν μονάδες που θα αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα της ομάδας. Που δεν θα παραμείνει σε χαμηλές πτήσεις, όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά, θα μ πει αποφασισμένη για να ενισχύσει τη φιλοδοξία για κάτι σπουδαία. Ένα τίτλο, επιτέλους.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags