Facebook Pixel Ο Ιμπράιμοβιτς «αποκάλυψε» το φαβορί του Euro!
| 2016-06-06 21:27:00

Ο Ιμπράιμοβιτς «αποκάλυψε» το φαβορί του Euro!

Ο Ιμπράιμοβιτς «αποκάλυψε» το φαβορί του Euro!

Ο Σουηδός παικταράς έκανε την εκτίμηση του για την επόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ ανέλυσε τα ποσοστά που έχει τόσο η Σουηδία όσο και η Ιταλία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχρισε φαβορί την Γερμανία για την κατάκτηση του Euro, όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ούτε η Ιταλία ούτε η εθνική ομάδα της χώρας του.

"Η Σουηδία είναι σε θέση να τα καταφέρει, αυτό μου αρέσει να πιστεύω. Η ομάδα μας είναι δυνατή και είναι πάντα όμορφο να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είμαστε έτοιμοι να πετάμε φωτιές στο γήπεδο", δήλωσε στους "Times of India" ο σούπερ σταρ της εθνικής Σουηδίας, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς βλέπει τον όμιλο της εθνικής του ομάδας στον οποίο συμμετέχουν επίσης Ιταλία, Βέλγιο και Ιρλανδία, δήλωσε:

"Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν αντίπαλοι πραγματικά δυνατοί αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα τελικά του Euro, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε ένα τέτοιο τουρνουά. Τους σέβομαι όλους αλλά πιστεύω ότι η Σουηδία μπορεί να τα καταφέρει".

Και συνέχισε: 'Έχω παίξει αρκετά χρόνια στην Ιταλία, ξέρω πώς αισθάνονται πριν από ένα μεγάλο τουρνουά. Δεν διάγουν τόσο καλή περίοδο αλλά αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους. Όταν τα ματς έχουν σημασία, η Ιταλία μπορεί να εκπλήξει τους πάντες. Για μένα πάντως η Γερμανία είναι σίγουρα το φαβορί της διοργάνωσης από τη στιγμή που έχει κατακτήσει το τελευταίο Μουντιάλ. Δεν θα έχουν τους Λαμ και Κλόζε αλλά έχουν τους σωστούς αντικαταστάτες και η ομάδα τους είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ας μην ξεχνάμε την Ισπανία ενώ η Αγγλία ήταν εντυπωσιακή στα προκριματικά αλλά δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags