Facebook Pixel Eντυπωσιακή αλλαγή ο Αστέρας!
| 2016-06-08 17:56:00

Eντυπωσιακή αλλαγή ο Αστέρας!

Eντυπωσιακή αλλαγή ο Αστέρας!

Μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν, οι Αρκάδες προχώρησαν σε μεγάλο... "λίφτινγκ"!

Τη νέα του φανέλα λοιπόν για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης, την οποία χαρακτηρίζει ως επετειακή και συλλεκτική, ενώ στην ίδια γραμμή θα είναι και αυτή του ΑΠΟΕΛ!

Αναλυτικά:

"Οι εξαιρετικές σχέσεις που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League, σε συνδυασμό με την κοινή χορηγό εταιρεία ένδυσης (ΝΙΚΕ), έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια φανέλα η οποία σχεδιάστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ομάδες μας!

Το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα με τη μπλε ρίγα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κοινής εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης ΑΣΤΕΡΑ και ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-2017.

Οι παράλληλες λεπτές ρίγες, το κίτρινο και το μπλε, η τεχνολογία Dri Fit, ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φανέλας η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τα χρώματα και την ιστορία των ομάδων μας!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς τη σεζόν 2016-2017 συμπληρώνονται 86 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και 10 σερί παρουσίες στη Super League, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Για τον ΑΠΟΕΛ, η σεζόν είναι εξίσου ιστορική καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής, ενώ ο σύλλογος συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Κύπρου και 25 στο σύνολο!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags