Facebook Pixel Βγήκε στον «αέρα» το πληρέστερο site για το EURO!
| 2016-06-09 17:45:00

Βγήκε στον «αέρα» το πληρέστερο site για το EURO!

Βγήκε στον «αέρα» το πληρέστερο site για το EURO!

Η κορυφαία διοργάνωση αρχίζει και η απόλυτη ποδοσφαιρική σελίδα είναι έτοιμη να σε ταξιδέψει στα γαλλικά γήπεδα για 30 ημέρες! ΜΟΝΟ για φανατικούς λάτρεις της μπάλας!  

Λίγες ώρες απέμειναν για τη στιγμή που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι γνήσιοι ποδοσφαιρόφιλοι, την έναρξη του Euro, και το απόλυτο ποδοσφαιρικό site, 30meresmpala.gr, βρίσκεται ήδη στον "αέρα" για να σε ταξιδέψει στα γήπεδα της Γαλλίας από την αρχή μέχρι το τέλος της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Αρχικά, μία σειρά από μοναδικά αφιερώματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις θα σε βάλουν άμεσα στο κλίμα του Euro, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς αναλυτικά για τις ομάδες που συμμετέχουν, τα ρόστερ τους, την ιστορία τους και, φυσικά, όλα τα τελευταία νέα μέχρι το σφύριγμα της έναρξης.

Όλα αυτά πριν από την πρώτη σέντρα, γιατί μετά θα ακολουθήσουν live μεταδόσεις όλων των αγώνων, βίντεο από τα γκολ, πλούσια φωτορεπορτάζ και βέβαια όλες οι ειδήσεις που αφορούν το κορυφαίο ευρωπαϊκό γεγονός.

Παράλληλα, μείνετε συντονισμένοι στο 30meresmpala.gr για καθημερινές προτάσεις από το κουπόνι "Πάμε Στοίχημα" του OΠΑΠ, αλλά και γνώμες-αναλύσεις των αναμετρήσεων από τους κορυφαίους του αθλήματος!

Κάντε "κλικ" ΕΔΩ και ζήστε τώρα την απόλυτη ποδοσφαιρική απόλαυση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags