Facebook Pixel Κίνηση από Παναθηναϊκό, αλλά πάει και Ολυμπιακό!
| 2016-06-09 22:30:00

Κίνηση από Παναθηναϊκό, αλλά πάει και Ολυμπιακό!

Κίνηση από Παναθηναϊκό, αλλά πάει και Ολυμπιακό!

Όλη η αλήθεια για το μέλλον και την επιθυμία τού Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά τα δημοσιεύματα για επιστροφή του στην Ελλάδα! Ο Σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Θέμα κοινής λήψης αποτελεί από το πρωί το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς είναι αλήθεια ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη θέση του.

Το όνομα του Λάζαρου, άλλωστε, είχε "παίξει" και παλιότερα στο ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων", με το συγκεκριμένο σενάριο να έρχεται να προστεθεί σε εκείνο που θέλει και τον Παναθηναϊκό να εξετάζει με προσοχή την περίπτωσή του.

Εμείς ψάξαμε λίγο το θέμα, για να δούμε τι πραγματικά ισχύει με τον Χριστοδουλόπουλο. Και η αλήθεια είναι πως όσα μάθαμε, έχουν πολύ ενδιαφέρον...

Αρχικά, πρέπει να πούμε ότι ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Άρα, όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει τον ιταλικό σύλλογο για να τον αφήσει ελεύθερο. Μία προοπτική που δε βρίσκει αρνητικούς τους Ιταλούς, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά... 

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να εξετάσουμε τι θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ζεστός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι που τώρα έχει αλλάξει, αφού ο Χριστοδουλόπουλος δεν αποκλείει τίποτα. "Έχει βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα", μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά του. Υπάρχουν, βέβαια, δύο ομάδες από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τον θέλουν, κάτι που δείχνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι έτσι κι αλλιώς να αποχωρήσει από την Ελλάς Βερόνα.

Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη. Οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία επαφή για τον Λάζαρο, ενώ γενικότερα από την Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Μόνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει γίνει μία συζήτηση προς την πλευρά του παίκτη, περισσότερο όμως στο στιλ τι γίνεται με την περίπτωσή του, το συμβόλαιο του κ.λπ., από ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο της ομάδας και όχι από τη διοίκηση.

Ο ίδιος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, άλλωστε, δεν προτιμάει τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης γράφτηκε σήμερα, καθώς στην ηλικία που είναι και με τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έχει από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα της φανέλας που θα βάλει. Άλλα είναι τα κριτήρια και οι προτεραιότητές του και με βάση αυτά θα πάρεις τις αποφάσεις για το μέλλον του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags