11/06/16 - 12:36

Ο Ίβιτς κι ο Μίχελ το πήραν στα σοβαρά

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Ίβιτς, τον Μίχελ και τον ΠΑΟΚ που φαίνεται ότι το πήρε στα σοβαρά και φτιάχνει καλύτερη ομάδα.

Ο Ίβιτς κι ο Μίχελ το πήραν στα σοβαρά
28.810views 0shares

Το πρώτο που θα έπρεπε να συζητούμε και να το πιστώνουμε στον άνθρωπο που είτε γνωρίζει είτε δεν έχει τη σοφία των κατάλληλων επιλογών, δηλαδή στο Μίχελ, είναι ότι ξεκίνησε το σχεδιασμό όσο νωρίς χρειάζεται για να μην στηθεί μιας ομάδα με την ψυχή στο στόμα. Κι αυτό δεν θα πρέπει να το παραβλέπουμε.

Οι δε συστάσεις για τις πρώτες μεταγραφές είναι αρκούντος ικανοποιητικές κι αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ή ανεβάσει κι άλλο στροφές με επιλογές ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο, μάλλον θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κούρσα στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σήμερα φτιάχνουν το νέο σύνολο, κόβουν και ράβουν θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι όποιας στρατηγικής τελικά ακουθήσει η διοίκησηκαι ειδικά σε στιγμές αποτυχίας.

Είναι χρόνιο το πρόβλημα, με τον Ιβάν να αναιρεί τον προπονητή και τους συνεργάτες του στη διοίκηση και αυτό ήταν που οδηγούσε τον ΠΑΟΚ σε μεταπτώσεις, ιδιαίτερα δυσάρεστες στην τετράχρονη πορεία του πλούσιου ιδιοκτήτη.

Θέλω να προσθέσω σε όλα αυτά, τη συμμετοχή του Λούμπος Μίχελ που, μέχρι τώρα κρίνεται ευχάριστος και επικοινωνιακός και μάλιστα είναι αρκετοί που τον έχουν αναγάγει στυον καλύτερο παράγοντα από αυτούς που έχει εμπιστευθεί μέχρι σήμερα ο Σαββίδης.
Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάσει την έντονη προσωπικότητά του με την επιτυχία των επιλογών του και τη συνεργασία του με τον Βλάνταν Ίβιτς, η οποία όπως λέγεται είναι άμεση, στενή και διπλοκλειδωμένη.

Οι μέρες που ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί δεν είναι μακριά και τότε θα περάσει από ακτίνες ό,τι ακριβώς συμβαίνει αυτές τις μέρες με τις μεταγραφές. Τότε θα πάρουμε μια γεύση από αυτό που μπορεί να καταφέρει μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα.

Πηγή: SportFM.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ