Facebook Pixel Κερδίζει... επί δύο η Πορτογαλία
| 2016-06-14 10:08:00

Κερδίζει... επί δύο η Πορτογαλία

Κερδίζει... επί δύο η Πορτογαλία

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον έκτο όμιλο να είναι εκείνος ο οποίος έχει την τιμητική του απόψε.

απόψε. Το Αυστρία - Ουγγαρία αναμένεται να είναι ένα εξαιρετικά περίεργο ματς, το οποίο είναι ανοικτό σε όλα τα δεδομένα, οπότε το βλέμμα μας θα στραφεί στο ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το ποια ομάδα είναι καλύτερη, με εκείνη του Φερνάντο Σάντος να έχει άλλωστε τα φόντα για να πάει... ψηλά στη διοργάνωση. Οι Πορτογάλοι έχουν ποιότητα και ένα δεμένο σύνολο και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν σε όλο το τουρνουά, σήμερα όμως είναι ικανοί να πάρουν και ψυχολογία.

Οχι ότι δεν είναι καλή και αξιοπρεπής ομάδα η Ισλανδία, κάθε άλλο. Επικίνδυνοι και γρήγοροι είναι οι παίκτες του Λάγκερμπακ, πολύ καλοί επιθετικά, αλλά αυτό το ατού τους περιμένουμε να αντισταθμιστεί από την ισχυρή αμυντική λειτουργία της Πορτογαλίας. Στον αντίποδα, δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, αμυντικά έχουν κενά και το έδειξαν και με αντίπαλο τη Νορβηγία στο πρόσφατο φιλικό.

Εχει αξία και ουσία το να επιλέξουμε τη νίκη των Πορτογάλων με μηδεν παθητικό, αλλά και το να κερδίσει η ομάδα του Σάντος και στα δύο ημίχρονα. Στο 2.08 το πρώτο, στο 3.90 το δεύτερο. Δείτε στο foxbet.gr τα τελευταία αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά της πέμπτης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το #EURO2016 επιτέλους άρχισε και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!

Το παιχνίδι μου

Πορτογαλία - Ισλανδία 1 και No Goal 2.08

Πορτογαλία - Ισλανδία Να νικήσει η Πορτογαλία και στα δύο ημίχρονα 3.90

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags