Facebook Pixel Αποκαλύψεις για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟ!
| 2016-06-15 20:26:00

Αποκαλύψεις για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟ!

Αποκαλύψεις για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟ!

Ο βοηθούς του Στραματσόνι μίλησε με ονόματα σε συνέντευξή του στην Ιταλία…

Ο εκ των βοηθών του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, επιβεβαίωσε το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Ιμπάρμπο ενώ αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» έχει στην λίστα του τον Σεϊντού Ντουμπιά της Ρόμα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο, ο Μούτσι είπε αρχικά:

«Κάναμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Στραματσόνι. Όταν αναλάβαμε ήμασταν αρκετούς πόντους πίσω αλλά καλύψαμε το χαμένο έδαφος και βγήκαμε δεύτεροι. Υπάρχει ένα περίεργο σύστημα με πλέι-οφ και στην διαδικασία αυτοί χάσαμε την έξοδο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι... δίδυμοι με εκείνους της Ρόμα. Πολύ θερμοί και εκδηλωτικοί».

Για την παραμονή του μαζί με τον Στραματσόνι στο «τριφύλλι» αποκάλυψε:

«Θα μείνουμε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά με ρήτρα αν έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε την αγορά και ελπίζουμε να γίνουμε σημαντικοί και στην Ευρώπη. Το γήπεδο του Παναθηναϊκό είναι υπέροχο και το ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώνει».

Σχετικά με τις μεταγραφές, υπογράμμισε:

«Μιλάμε για τον Ιμπάρμπο. Αν και δεν τα πήγε καλά στην Ρόμα, πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά σε εμάς. Κοιτάμε επίσης και για καλούς νεαρούς Ιταλούς. Επίσης κοιτάμε και τον Ντουμπιά που παλιότερα με είχε ενθουσιάσει αλλά δεν τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags