Facebook Pixel Απίστευτη on air χυλόπιτα Koνέ στον Παναθηναϊκό!
| 2016-06-20 00:40:00

Απίστευτη on air χυλόπιτα Koνέ στον Παναθηναϊκό!

Απίστευτη on air χυλόπιτα Koνέ στον Παναθηναϊκό!

Την ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Έλληνας άσος βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι», ο παίκτης βγήκε στη δημόσια τηλεόραση κι έκανε φοβερές δηλώσεις! «Γράφουν αστεία πράγματα»!

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει με το αν ο Παναγιώτης Κονέ θα πάρει μεταγραφή ή όχι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο διεθνής άσος βγήκε στην ΕΡΤ και πήρε θέση σε όσα ακούγονται, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του στην Ελλάδα!

"Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί σέβομαι τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι ...υποθετικά. Δεν έχω πρόθεση να γυρίσω στην Ελλάδα! Όχι γιατί υποτιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά αγωνίζομαι στην Ιταλία, έχτισα την καριέρα μου εκεί, εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θέλω να συνεχίσω εκεί.

Χαίρομαι που οι ελληνικές ομάδες λόγω κρίσης χρησιμοποιούν Έλληνες παίκτες και αυτό είναι κάτι που θα έχει αποτέλεσμα στο μέλλον. Δεν είναι, όμως, στα άμεσα σχέδιά μου να γυρίσω να παίξω μπάλα στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί κάτι με τους δικούς μου ανθρώπους, ούτε με την Ουντινέζε απ' ότι ξέρω.

Έχω καλή σχέση με τον Στραματσόνι, μιλάμε, θα συνεχίσουμε να μιλάμε, αλλά ως εκεί. Είναι πολύ δύσκολο να έφευγα δανεικός από την Ουντινέζε για να πάω στον Παναθηναϊκό και μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες ότι θα μου κάλυπταν το συμβόλαιο από την Ουντινέζε ήταν λίγο αστείες..."
, ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Κονέ πριν από λίγο στη δημόσια τηλεόραση!

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Έλληνα διεθνή στην ΕΡΤ:

«Επειδή λέγονται πολλά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και της ομάδας μου της Ουντινέζε. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υπερβολικά.

Ότι μιλάω με τον Στραματσόνι και ότι έχουμε μια σχέση από το παρελθόν δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω και στον Παναθηναϊκό!

Τον εκτιμώ υπερβολικά για τα λόγια που είχε πει προς το πρόσωπό μου και τον ευχαριστώ με το παραπάνω αλλά ως εκεί…

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και είμαι δανεικός από την ομάδα μου την Ουντινέζε στην Φιορεντίνα μέχρι της 30 Ιουνίου και όλο αυτό το ενδεχόμενο να μετακομίσω στον Παναθηναϊκό προς το παρόν δεν ισχύει αλλά δεν είναι και στα άμεσα μου σχέδια».

-Εσύ έχεις έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ και όχι από τους Έλληνες. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε γιατί και πώς το έγραψε ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω μιλήσει με κανένα άνθρωπο του Παναθηναϊκού με τον μόνο που έχω μιλήσει είναι ο κύριος Στραματσόνι στο παρελθόν και θα συνεχίσω να μιλάω και στο μέλλον. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο της Φιορεντίνα που ανήκω μέχρι της 30 Ιουνίου και δεν έχω μιλήσει και με την Ουντινέζε για το θέμα αυτό».

-Δεν επιθυμείς δηλαδή και κλείνει οριστικά αυτό να παίξεις στην Ελλάδα και να συνεχίσεις την καριέρα σου εδώ;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου όχι γιατί υποτιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε γιατί υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί εγώ καλώς η κακώς τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζομαι στην Ιταλία έχω βελτιωθεί αρκετά εκεί και πιστεύω ότι ταιριάζω και έχω προσαρμοστεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Εκεί έχτισα την καριέρα μου και μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θέλω να συνεχίσω να το κάνω εκεί.

Χαίρομαι που οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια επενδύουν στους Έλληνες παίκτες και λόγω κρίσης και ειλικρινά χαίρομαι. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να γυρίσω στην Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

-Προκαλεί πάντως αίσθηση γιατί πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού καλλιέργησαν ελπίδες ότι θα φορέσεις την φανέλα της ομάδας…

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την εκτίμηση αλλά από σεβασμό στους φιλάθλους και του Παναθηναϊκού αλλά και της δικιάς μου ομάδα και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί ούτε με εμένα ούτε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ούτε με τον μάνατζερ μου. Εάν έχει συζητηθεί με τον Παναθηναϊκό και την Ουντινέζε είναι λίγο δύσκολο να έχει γίνει γιατί θα με είχαν ενημερώσει οι άνθρωποι της Ουντινέζε ή εμένα ή τον μάνατζερ μου ή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έναν από τους δυο.

Μπορεί αυτό να το είχαν κάνει γιατί έχω μια καλή σχέση με τον κύριο Στραματσονι μιλάμε και θα μιλάμε αλλά μέχρι εκεί. Δεν πήγε καλά η χρονιά για μένα το δεύτερο εξάμηνο γιατί είχα και κάποιους τραυματισμούς στην πορεία μου στην Φιορεντίνα. Είχα μείνει κει τρεις μήνες έξω από τον τραυματισμό μου από την Εθνική ομάδα αλλά είναι δύσκολο να έρθω από την Ουντινεζε στον Παναθηναϊκό και διάβασα κιόλας ότι θα μου κάλυπταν και ένα μέρος του συμβολαίου δηλαδή βγήκαν και λεπτομέρειες και ήταν λίγο αστείο αυτό. Θα ήταν δύσκολο να έρθω από την Ουντινεζε δανεικός στον Παναθηναικό. Αν αυτό γινόταν κάποια στιγμή στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, δεν θα ερχόμουνα σε καμία περίπτωση δανεικός».

Τέλος για την Εθνική ομάδα ο διεθνής άσος δήλωσε:

«Είναι μια πονεμένη ιστορία η Εθνική και δεν θέλω να λέω πολλά τώρα.

Πονάμε όταν βλέπουμε ομάδες που πιστεύω ότι είναι στα χαρτιά υποδέστερες από εμάς. Αλλά αυτές είναι με την αξία τους στο EURO 2016. Πρέπει να καταλάβουμε την αξία μας να πάμε με αυτοπεποίθηση και να φτάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags