Facebook Pixel Νέος πορτιέρε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!
| 2016-06-23 11:40:00

Νέος πορτιέρε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Νέος πορτιέρε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Ο Μάρκο Σίλβα ήθελε πολύ έναν ακόμα τερματοφύλακα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και η επιθυμία του εκπληρώθηκε!

Η φετινή προετοιμασία για τον Ολυμπιακό κινείται σε κάπως... αχαρτογράφητα νερά για τους "ερυθρόλευκους", από την άποψη ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που οι Πειραιώτες χρειάζεται να αρχίσουν τόσο νωρίς.

Με αποτέλεσμα, μοιραία, να μην έχουν "τρέξει" συγκεκριμένες και απαραίτητες μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς πλην του Φιγκέιρας δεν έχει υπογράψει άλλος παίκτης με την ομάδα...

Μόλις χθες, όμως, ο Ρομπέρτο ανακοινώθηκε από την Εσπανιόλ και αυτό το διάστημα οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τον Καπίνο, που προορίζεται για βασικός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τον Χουτετσιώτη!

Για αυτό και ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει έναν ακόμα πορτιέρε, προκειμένου να δουλέψουν καλύτερα οι τερματοφύλακες...

Με τη λύση να βρίσκεται στο πρόσωπο του νεαρού Γιώργου Στρέζου, ο οποίος και το περασμένο καλοκαίρι είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου!

Ο νεαρός άσος θα μεταβεί στο προπνητικό κέντρο άμεσα, προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία και να βοηθήσει τους Καπίνο - Χουτετσιώτη, αλλά και να πάρει ο ίδιος άρωμα από την πρώτη ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags