Facebook Pixel Τα δύο "όχι" του Σίλβα που "τρέλαναν" τον Μαρινάκη!
| 2016-06-23 23:15:00

Τα δύο "όχι" του Σίλβα που "τρέλαναν" τον Μαρινάκη!

Τα δύο "όχι" του Σίλβα που "τρέλαναν" τον Μαρινάκη!

ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ακόμα δύο λόγοι που έφεραν το διαζύγιο με τον Πορτογάλο κόουτς! Τι αρνήθηκε και προκάλεσε τη δυσφορία του αφεντικού της ομάδας; Ο sportdog αποκαλύπτει...

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγες ώρες, ωστόσο μέχρι να αποχωρήσει ήταν το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και ο άνθρωπος που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως μέχρι σήμερα, ο μόνος παίκτης που έχει πιάσει Λιμάνι είναι ο Φιγκέιρας, προσωπική επιλογή του Πορτογάλου, ο οποίος παράλληλα είχε απορρίψει όλες τις προτάσεις της διοίκησης τόσο για τα στόπερ όσο και για τα εξτρέμ.

Ο Μάρκο Σίλβα, λοιπόν, ήθελε και φέτος να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές (παρότι πέρυσι δεν είχε μεγάλη επιτυχία στις επιλογές του) τόσο στους παίκτες που θα έρχονταν όσο και σε αυτούς που θα έφευγαν. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μεγάλη αναστάτωση λόγω μίας τρομερής πρότασης που έφτασε στο Λιμάνι για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού. 

Η προσφορά ήταν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Φενέρμπαχτσέ και αφορούσε τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ήταν, όμως, ο παίκτης πάνω στον οποίο ο Σίλβα ήθελε να χτίσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, γι΄ αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος άσκησε βέτο για να μη φύγει ο Σέρβος μέσος, παρότι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι τα λεφτά ήταν πολλά, ενώ τον διαβεβαίωναν ότι θα έρθει παίκτης από το πάνω ράφι για αντικαταστάτης του.

Παρόλα αυτά, ο Μάρκο Σίλβα ήταν κάθετος και δεν ήθελε ούτε να ακούσει για το ενδεχόμενο πώλησης του "Μίλι", σε τέτοιο βαθμό που ενόχλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Άλλωστε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος έκανε κάτι αντίστοιχο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τον Γενάρη με την πρόταση 15 εκατ. ευρώ που είχε έρθει στο Λιμάνι για τον Ιντέγιε! Ο πρώην, πλέον, κόουτς των Ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντήσει αρνητικά στους Κινέζους και να …κλωτσήσει στην ουσία μία περιουσία, με βασικό του επιχείρημα ότι ήθελε να διακριθεί η ομάδα στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, λοιπόν, του έκανε το χατίρι, κράτησε στην ομάδα τον Ιντέγιε, ωστόσο όχι μόνο δεν ήρθε η ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά είδε και την ομάδα του να μένει εκτός Γιουρόπα Λιγκ από την Άντερλεχτ, η οποία ήταν ένα σκαλί κάτω από το επίπεδο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μετά, λοιπόν, την περίπτωση του Ιντέγιε, στον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολο να εμπιστευτούν τον Σίλβα και να τον ακούσουν για δεύτερη φορά, λέγοντας "όχι" σε μία ...τρελή πρόταση, ακόμα κι αν ήταν για βασικό παίκτη της ομάδας. Πάντως, η αποχώρηση του Σίλβα, μάλλον αφήνει ανοικτή πλέον την πιθανότατα αποχώρησης του Μιλιβόγεβιτς, εφόσον η τουρκική ομάδα που τον θέλει, ρίξει ξανά τα ίδια λεφτά στο τραπέζι… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιο "προσωπικό πρόβλημα"; Να γιατί έφυγε ο Σίλβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags