Facebook Pixel Όχι, δεν έφταιγαν αυτά, τα…άλλα έφταιγαν
| 2016-06-25 13:18:00

Όχι, δεν έφταιγαν αυτά, τα…άλλα έφταιγαν

Όχι, δεν έφταιγαν αυτά, τα…άλλα έφταιγαν

Ο Κ. Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το blog του τροφή για σκέψη με αφορμή τις αποχωρήσεις του Μάρκο Σίλβα και του Ρομπέρτο.
 

Ναι μωρέ, έτσι όπως τα λέτε είναι. Ο Μάρκο Σίλβα έφυγε από τον Ολυμπιακό, γιατί κατάλαβε στις 20 Ιουνίου ότι ο σύλλογος δεν θα του έπαιρνε παίκτες στη μεταγραφική περίοδο που τελειώνει μετά από 2,5 μήνες, στις 30 Αυγούστου…

Ναι, γι΄αυτό έφυγε. Δεν είχε π.χ. άλλους λόγους να σκεφθεί το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως το έχουν καταντήσει εδώ κι ενάμιση χρόνο όλοι αυτοί οι…εξυγιαντές του.

Οχι, ξέχασε ότι πήγε στην Τούμπα να παίξει ένα ματς Κυπέλλου κι αφού πρώτα έφαγε στην πλάτη ένα αντικείμενο που τον σώριασε κάτω, μετά είδε το ματς να διακόπτεται μετά από εισβολή της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ.

Όχι, ξέχασε ότι πήγε στη Λεωφόρο να παίξει ένα ματς πρωταθλήματος και είδε να μην ξεκινάει ποτέ, αφού έφευγαν από το πέταλο φωτοβολίδες ευθείας βολής προς τους παίκτες του και πλακώνονταν με την Αστυνομία οι οπαδοί του ΠΑΟ.

Όχι, ξέχασε που ο τελικός του Κυπέλλου ήταν να γίνει στις 24 Απριλίου, μετά τον πήγαν για 7 Μαϊου και τελικά έγινε 17 Μαϊου, επειδή το έκαναν έτσι ο Κοντονής κι η ΕΠΟ κι είχε ο Ολυμπιακός 20 παίκτες στο Ρέντη να γκρινιάζουν για ένα μήνα και να ζητάνε να σηκωθούν να φύγουν για τις διακοπές τους.

Προς Θεού, αυτά τα πράγματα δεν επηρέασαν τον Μάρκο Σίλβα στην απόφασή του να φύγει. Ίσα ίσα, ήταν γεγονότα που τον…ωθούσαν, τον…προέτρεπαν στο να μείνει στην Ελλάδα. Ανυπομονούσε βλέπετε να τα ξαναζήσει και την επόμενη σεζόν!

Το ίδιο και ο Ρομπέρτο, που γύρισε πίσω στην Ισπανία έχοντας όχι μόνο τα φετινά…κατορθώματα των δυνάμεων που θέλουν να…εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έχοντας και πλούσιο παρελθόν, από πέρσι: την άλλη εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Αλλά και τις αναβολές των παιχνιδιών όποτε ήθελε ο Κοντονής.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο: ο Μάρκο έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί ο Ολυμπιακός κράτησε τον Τσόρι κι όχι τον Φουστέρ!!! Όπως τα λέτε είναι!

Κατά τα άλλα, στο χώρο μας η υποκρισία περισσεύει…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags