Facebook Pixel Πάει για "μπαμ" με Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-06-25 20:45:00

Πάει για "μπαμ" με Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!

Πάει για "μπαμ" με Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!

Τον ζήτησε ο προπονητής και το αφεντικό της ΠΑΕ δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι... Πού μπορεί συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην εξτρέμ των Ερυθρολεύκων; "Κλικ" κι έμαθες!

Αποφασισμένος να φέρει τον Άρη εκεί που του αξίζει, ήτοι στη Superleague, είναι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος φάνηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του και κατέθεσε, ήδη, χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για τη νέα ΠΑΕ.

Ο Καρυπίδης αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Μάλιστα, το πρώτο ηχηρό όνομα που φέρεται να ενδιαφέρει πολύ ζεστά τους ανθρώπους των Κιτρίνων είναι αυτό του Τζαμέλ Αμπντούν. 

Ο Αλγερινός πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται στη Football League, αποτελεί σίγουρα ανασταλτικό παράγοντα.

Πάντως, ο 30χρονος εξτρέμ δείχνει να το σκέφτεται, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να ευελπιστεί ότι θα πει το "ναι" και θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη κίνηση των Κίτρινων για τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, ο Αμπντούν αποτελεί προσωπική επιλογή του Αναστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα μάθαμε, θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις φετινές μεταγραφές του Άρη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags