Facebook Pixel "Δεν θέλω να πάω αλλού, μόνο στον Άρη. Που αλλού να πάω;"
| 2016-06-30 16:16:00

"Δεν θέλω να πάω αλλού, μόνο στον Άρη. Που αλλού να πάω;"

"Δεν θέλω να πάω αλλού, μόνο στον Άρη. Που αλλού να πάω;"

Ποιος πρώην παίκτης των "κίτρινων" και από τους αγαπημένους της εξέδρας συζητά την επιστροφή του στην ομάδα;;

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Ντάρσι Νέτο και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη και να βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρσι Νέτο:

Για το που βρίσκεται:
«Ήμουν Βραζιλία για διακοπές και τώρα γύρισα Ελλάδα, θα δούμε τι θα κάνω. Περιμένω, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον Άρη: «Έχω μιλήσει από τον Ιανουάριο με τον Καρυπίδη. Θα δούμε μέχρι αύριο τι θα γίνει. Δεν θέλω να πάω αλλού, μόνο στον Άρη. Που αλλού να πάω;».

Για το αν υπήρχαν συζητήσεις για να πάει από τον Ιανουάριο στον Άρη: «Ήμουν στη Βέροια και μου είχαν πει να πάω στον Άρη, αλλά τελικά μου ζητήθηκε να μείνω στη Βέροια μέχρι τέλους, τώρα θα δούμε τι θα κάνω. Μου είπε ο πρόεδρος ότι θα τα κανονίσουμε όλα, μαζί με τον κ. Αναστόπουλο. Εγώ θέλω να πάω στον Άρη και να επιστρέψουμε στη Super League. Ο Άρης είναι μεγάλος και επειδή ήμουν για πέντε χρόνια στην ομάδα, ξέρω τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος».

Για το αν έχει μιλήσει και τον Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν ξέρω πότε θα αρχίσει η προετοιμασία. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Αναστόπουλο. Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να δούμε τι θα κάνουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags