Facebook Pixel Βόμβα στο Wimbledon: Έξω ο Τζόκοβιτς!
| 2016-07-02 19:21:00

Βόμβα στο Wimbledon: Έξω ο Τζόκοβιτς!

Βόμβα στο Wimbledon: Έξω ο Τζόκοβιτς!

Μπορεί χθες να τον έσωσε η βροχή, σήμερα όμως εμφανίστηκε ξανά… αδιάβαστος. Ο κάτοχος του Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε στα ίσα από τον Σαμ Κουέρι και αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το Λονδίνο.

Ψάχνουμε νέο «βασιλιά» στο Wimbledon, καθώς έσκασε η βόμβα… μεγατόνων!

Ο κάτοχος του τροπαίου τα τελευταία δύο χρόνια, Νόβακ Τζόκοβιτς αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση!

Ο Νόλε έχασε 3-1 σετ (7-6, 6-1, 3-6, 7-6) από τον εξαιρετικό Σαμ Κουέρι, με τον Αμερικανό αντίπαλό του να παίρνει θριαμβευτικά το εισιτήριο για την φάση των «16» του γκλαμουράτου grand slam, εκεί όπου ήδη βρίσκεται από τους «μεγάλους» ο Ρότζερ Φέντερερ.

Τα ζόρια είχαν εμφανιστεί από χθες για το νούμερο ένα στον κόσμο, όταν βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ και ουσιαστικά να τον… σώζει η βροχή που σταμάτησε τον αγώνα του, αφού η εικόνα του δεν έδειχνε πώς μπορούσε να το γυρίσει.

Σήμερα, οι δύο αντίπαλοι επέστρεψαν στα κορτ και ο Σέρβος έδειξε έτοιμος για το μεγάλο comeback. Αρχικά μείωσε και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως την πέταξε στα… σκουπίδια. Σέρβιρε για το 2-2, αλλά έφαγε μπρέικ-μπακ και οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break, εκεί όπου ο Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε πως… δεν ήταν καλά και γνώρισε την ήττα, ύστερα από συνολικά 3 ώρες αγώνα και 4 λεπτά.

Ο μεγάλος νικητής και νούμερο 41 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γάλλο Νικολά Μαού. Ο αποκλεισμός του Τζόκοβιτς μόλις στην φάση των «32» ξύπνησε μνήμες... 2009, καθώς από τότε είχε να μείνει τόσο νωρίς εκτός από ένα major τουρνουά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags