Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τόσα δίνει και φέρνει τον Λεντέσμα!
| 2016-07-03 23:00:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τόσα δίνει και φέρνει τον Λεντέσμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τόσα δίνει και φέρνει τον Λεντέσμα!

Μία ανάσα πριν από την απόκτηση του πρώην Αργεντινού αστέρα της Λάτσιο είναι ο Παναθηναϊκός! Ποια είναι η "πράσινη" προσφορά που έπεισε τον παίκτη να πει "ναι";

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, έδωσε τα χέρια με τους Πράσινους για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο Αργεντινός άσος, με θητεία 9 ετών στη Λάτσιο, της οποίας διετέλεσε αρχηγός επιλέγοντας να αγωνιστεί στην εθνική Ιταλίας, θα έχει ετήσιες αποδοχές στο Τριφύλλι 450.000 ευρώ.

Ο παίκτης διεκδικούσε υψηλότερες αποδοχές από το Τριφύλλι, ωστόσο συμφώνησε με την τελευταία προσφορά των Πράσινων λόγω του ότι επρόκειτο για κλειστό διετές συμβόλαιο.  

Ο πολύπειρος μέσος είναι ο εκλεκτός των Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του αμυντικού χαφ, παρότι ήταν ανενεργός από τον Ιανουάριο, όταν και αποδεσμεύτηκε από τη Σάντος.

Στο Τριφύλλι, πάντως, θεωρούν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις στα χαφ, ενώ εκτιμάται πως άμεσα θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags