Facebook Pixel Μεταγραφή - διαμαντάκι για Άρη από Παρί!
| 2016-07-04 14:36:00

Μεταγραφή - διαμαντάκι για Άρη από Παρί!

Μεταγραφή - διαμαντάκι για Άρη από Παρί!

Σημαντική κίνηση από την ομάδα του Άρη!

Σας ενημερώσαμε χθες για την πρόθεση του Λοράν Ντεσό, όχι μόνο να προτείνει παίκτες που αφορούν την πρώτη ομάδα αλλά και την Κ-19. Και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται ο Ράντι Μαζίνκα.

Ο 18χρονος Γάλλος είναι μία από τις επιλογές του Ντεσό με... φόντο τον μέλλον, αφού λογικά θα στελεχώσει την 2η ομάδα. Σε αυτήν βάσει της περσινής προκήρυξης, ο Άρης δικαιούται να έχει μέχρι και πέντε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Κάτι που αν ισχύσει και φέτος, δίνει στον Ντεσό το περιθώριο να φέρει στην Θεσσαλονίκη παίκτες νεαρούς και με προοπτική, από τους οποίους ο Άρης μπορεί να επωφεληθεί αγωνιστικά με την προώθηση τους στην πρώτη ομάδα ή και οικονομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντεσό έχει συμφωνήσει με τον Γάλλο εξτρέμ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, αφού υπάρξει φυσικά και η σχετική έγκριση του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ζητήματα που αφορούν την πρώτη αλλά και την δεύτερη ομάδα. Θα τσεκάρει τον παίκτη με την έλευση του στην Ελλάδα και αν αποδειχθεί ότι πρόκεται για μία εξαιρετική περίπτωση, τότε δεν πρέπει να απκλείσουμε το ενδεχόμενο παρουσίας του στην πρώτη ομάδα. Αν όχι αμέσως, σε βάθος χρόνου...

Ο Μαζίνκα είναι... παιδί της Παρί Σεν Ζερμέν, στις ακαδημίες της οποίας εντάχθηκε το 2008 και σε ηλικία 10 ετών, περνώντας την τελευταία οκταετία στους Παριζάνους. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags