Facebook Pixel Με Λεντέσμα και υποσχέσεις...
| 2016-07-07 21:03:00

Με Λεντέσμα και υποσχέσεις...

Με Λεντέσμα και υποσχέσεις...

Με βασικό τον Κριστιάν Λεντέσμα και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της τουρκικής Οσμάνλισπορ και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Θετικά στοιχεία ανασταλτικά, θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια.

O Αντρέα Στραματσόνι έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε βασικό στο ματς τον Κριστιάν Λεντέσμα, παρότι ο Αργεντινός άσος δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα μια έκπληξη από τον Ιταλό κόουτς ήταν η χρησιμοποίηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης, με τον νεοαποκτηθέντα Ιμπάρμπο να παίρνει θέση στα άκρα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτιάξουν ευκαιρίες, με τον Παναθηναϊκό να έχει μια ελαφριά πρωτοβουλιά, αλλά με όχι τόσο καλή ανάπτυξη. Μετά το 20' οι Πράσινοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα και εν μέρει το κατάφεραν, απειλώντας με τον Κλωναρίδη δύο φορές, αλλά και με τον Μπουμάλ.

Σε αυτό το πρώτο μέρος οι Πράσινοι έχουν να κρατήσουν την εμφάνιση του Κριστιάν Λεντέσμα, που παρά την αγωνιστική απραξία έδειξε σοβαρός και ήρεμος στις μεταβιβάσεις του στο κέντρο, δείχνοντας, πάντως, αρκετά βαρύς. Στο 51' ο Αργεντινός πέρασε εκτός αγώνα δίνοντας τη θέση του στον Λουντ που ήταν και ο σκόρερ του "τριφυλλιού". Ο Λέτο κατέβασε τη μπάλα στον Βλαχοδήμο, αυτός πάσαρε στον κενό χώρο στον Μέστο, ο Ιταλός γύρισε παράλληλα τη μπάλα και ο επερχόμενος Λουντ, σκόραρε με πλασέ στο 75'.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει την άτυπη νίκη, αφού δέχθηκε γκολ με φάουλ από τον Ρουσέσκου, σε μια εκτέλεση που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Λουκ Στιλ. Λέτο και Μπεργκ είχαν μπει στο ματς στο 65', δείχνοντας ορεξάτοι ανά διαστήματα, αλλά και αυτοί δείχνουν πως χρειάζονται χρόνο για να παίξουν στα στάνταρ που μπορούν.

Πάντως, οι Πράσινοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι, μην επιτρέποντας πολλές φάσεις στους αντιπάλους τους, ενώ μπροστά άφησαν υποσχέσεις για κάτι καλό, αφού η φαντασία παικτών όπως ο Λέτο, ο Βιγιφάνιες και ο Βλαχοδήμος περισσεύει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο (85' Μαρινάκης), Κουτρουμπής (85' Ρέις), Ιβάνοφ, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα (51' Λουντ), Μπουμάλ (66' Λέτο), Βιγιαφάνιες (61' Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (46' Αμπέντ), Ιμπάρμπο (66' Μπεργκ)

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρσεμάσκας, Τζουρουξού, Βρσάεβιτς, Προχάτσκα, Λαουάλ, Μπαγίρ, Γουεμπό, Ν' Ντιαγέ (44' Τσαγκιράν), Μπακντεμίρ, Ντελάρτζ (72' Σιλάζ Κουρτ), Ουμάρ (78' Ντιαμπατέ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags