Facebook Pixel Ταμείο στο Τσάμπιονς Λιγκ
| 2016-07-12 12:25:00

Ταμείο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ταμείο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το Euro 2016 ανήκει στο παρελθόν, αλλά η δράση σε όλη την Ευρώπη δεν σταματά και οι ευκαιρίες για ταμείο είναι πολλές!

Σάλτσμπουργκ – Λιεπάγια

Η πρωταθλήτρια Αυστρίας κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να... σώσει τη χρονιά, μετά τους συνεχόμενους αποκλεισμούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, η σεζόν ολοκληρώθηκε με νταμπλ και πλέον ο μεγάλος στόχος για τη Σάλτσμπουργκ είναι η είσοδος στους Ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Από την άλλη, η Μέταλουργκς Λιεπάγια γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να κάνει την έκπληξη στην Αυστρία. Η Σάλτσμπουργκ, όμως, βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω σε ποιότητα. Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα έχουν εύκολο έργο και το over 3.5 αξίζει ποντάρισμα!

Το παιχνίδι μου

Σάλτσμπουργκ – Λιεπάγια over 3.5

Λίνκολν – Σέλτικ

Οι γηπεδούχοι από το Γιβραλτάρ δεν είναι ομάδα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ωστόσο αποτελεί τη μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας και συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η Λίνκολν χτίζει και... παράδοση, καθώς πέρυσι απέκτησε τη Σάντα Κολόμα στον πρώτο γύρο και φέτος έκανε το ίδιο με τη Φλόρα Ταλίν (2-0, 2-1). Πλέον, όμως, το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς απέναντι της θα βρει μία εκ των πιο ιστορικών ομάδων της Ευρώπης. Η Σέλτικ κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πριν από μερικούς μήνες και στόχος της είναι να φτάσει μέχρι τους Ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Δεν περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να δυσκολευτούν, κρατάμε ως δυνατή επιλογή το 2 σε συνδυασμό με το over 2.5 τέρματα.

Το παιχνίδι μου:

Λίνκολν – Σέλτικ 2 & over 2.5

Βαλέτα – Ερυθρός Αστέρας

Λίγο έλειψε να αποκλειστεί από τον πρώτο προκριματικό γύρο η ομάδα της Μάλτας που κατάφερε να περάσει λόγω του "χρυσού" εκτός έδρας γκολ που πέτυχε το σύνολο του Πολ Ζάμιτ στον επαναληπτικό κόντρα στην Τόρσαβν από τα Nησιά Φερόε. Όσο για τον Ερυθρό Αστέρα; Εύκολο ταξίδι επιφύλαξε η κληρωτίδα για τους Σέρβους πρωταθλητές στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από τον οποίο ξεκινάνε με σκοπό πλέον την συμμετοχή στους ομίλους. Τι ποντάρουμε; Πρόκειται για ζευγάρι με ακλόνητο φαβορί και το διπλό αξίζει το ποντάρισμα με ασιατικό χάντικαπ -2,5.

Το παιχνίδι μου:

Βαλέτα – Ερυθρός Αστέρας 2 (-2.5)

Όλα τα νέα για τις αναμετρήσεις τους Champions League στο Foxbet.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags