Facebook Pixel Η μεταγραφή που θα σηκώσει στο πόδι τη Λεωφόρο!
| 2016-07-13 23:00:00

Η μεταγραφή που θα σηκώσει στο πόδι τη Λεωφόρο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Η μεταγραφή που θα σηκώσει στο πόδι τη Λεωφόρο!

Άρεσε ο νέος Παναθηναϊκός που παρουσιάστηκε στην Τουρκία! Ποια ήταν η έκπληξη του Στραματσόνι; Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν και ποιοι δεν τράβηξαν; Toυ Βαγγέλη Καράμαλη...

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε χαρακτηρίσει το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσέ ως πολύ σημαντικό για να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας του και σίγουρα μετά τα όσα είδε απόψε, έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τον νέο Παναθηναϊκό, που φαίνεται σε γενκές γραμμές να είναι έτοιμος.

Οι Πράσινοι έπαιξαν κατά κύριο λόγο με τη βασική τους ενδεκάδα στην Τουρκία, σχεδόν με όλες τους τις μεταγραφές και η εικόνα τους ήταν αρκετά καλή, αν εξαιρέσουμε δύο τρεις …απογοητεύσεις.

Ο Ιταλός κόουτς έριξε από την αρχή του ματς τον νεοαποκτηθέντα Λεντέσμα και δικαιώθηκε από την εμφάνισή του, αφού μαζί με τον Λουντ και τον Ζέκα, συνεργάστηκαν άψογα και έβγαλαν πολλά τρεξίματα και ποιότητα.

Μάλιστα, από ωραία μπαλιά του Πορτογάλου ξεκίνησε και το γκολ του Μπεργκ, ο οποίος επίσης ήταν ιδιαίτερα κεφάτος. Ο Σουηδός παρότι γύρισε πριν από λίγες ημέρες από το Euro και την άδειά του, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως μαζί με τον Ιμπάρμπο θα κάνουν φέτος τρομερά πράγματα στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Ο Κολομβιανός ειδικά, με την ταχύτητά του και την εξαιρετική ντρίπλα που διαθέτει, προβλέπεται ότι θα κάνει σπουδαία ματς στην Ελλάδα και δε θα είναι λίγα τα ματς που η Λεωφόρος θα σηκωθεί στο πόδι για να τον αποθεώσει.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρχαν και κάποια …μαύρα σημεία στον νέο Παναθηναϊκό, τα οποία αφορούν την άμυνα και μπορούν να καλυφθούν μόνο με μεταγραφές, αφού η έκπληξη του Στραματσόνι που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τρεις στόπερ (Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβάνοφ) δεν απέδωσε, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα.

Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως καλή ήταν η εικόνα και των δύο ακραίων μπακ (Χουλτ-Μέστο), αλλά και του Μολέντο, όμως οι Στιλ και Ιβάνοφ έδειξαν πως είναι ένα επίπεδο κάτω.

Ο Βούλγαρος στόπερ ήταν πολύ αργός (ειδικά στο πρώτο γκολ η εικόνα του ήταν απαράδεκτη) και δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τους άλλους τρεις της άμυνας, ενώ ο Άγγλος πορτιέρε ήταν και πάλι ασταθής, θυμίζοντας κάτι από πέρυσι. Μάλλον, λοιπόν, στο Τριφύλλι θα πρέπει να ψαχτούν για δύο ακόμα μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags